Карта на форума за деня, в който модература отправя предупреждението към Лила:
1. Куинконс (трансформиращ, 8 дом) на Сатурн към Слънцето
2. Тригон/секстил на Нептун към нодалната ос (2/8 дом)- ако може на Нептун да не му приписваме заблудата ... има си по-важна роля, по-значима.
3. Разходящ тригон/секстил на тр нодална ос (носи със себе си насоките на 2/8 дом) към Уран в 7 дом
4. Сходящ съвпад на Юпитер, ретро, със СЛВ, а Слънцето се движи към ЮЛВ - справка - поста на Рени за тази опозиция - за мен това е най-значимия транзи - всичко във 2/8 дом
5. Тр Марс куинконс с Венера (отново трансформиращ, 8 дом)
6. и за тези, които уважават "минорните" аспекти на бавните планети - полусекстил на Уран (от 8 дом) с нат Марс, У8
Гледам само по-бавните транзити - бързите планети са само спусъка, те са подробностите, но не носят послания.
навсякъде всичко крещи за промяна, за трансформация .... личните и обществените ценности .... егото и групата
Самият натал е много тежък за форум, за място, където хора с общи интереси да споделят мнения, да се уважават един друг, колкото и да са различни. А с този ретро Плутон в 4 дом и квадрата на Луната към нодалната ос е "право в десятката" - нищо чудно, че вече години наред се повтаря едно и също (поне откакто аз съм тук).
докато Юпитер и Сатурн минат обратно в директно движение през сегашните си точки, имаме възможността, всеки един от нас да започне да гледа на форума като на форум, а не като място за консумиране и изливане на психични и емоционални отпадъци, да поеме повече отговорност, а не само да се "гледа сеир".