По принцип тази година нямаше да ходя на море, причината заради което е, че нямаше с кого. В крайна сметка отидох с близък приятел, на когото уж имах пълно доверие. Ще пресиля, ако кажа че се е опитал да ме изнасили, но беше прихологически и физически тормоз. Държа да кажа, че повод не само, че не съм давала /отделни стаи и т.н./, а и ме познава достатъчно добре, че да е наясно, че не би могъл да има каквито и да било интимни отношения с мен. Ако беше употребил алкохол, да го оправдае човек, ама не. Безумно разочарована съм и отвратена. Това е третата ми поред почивка за последната година, при която насилвам нещата да се случат и ми излиза през носа после. То добре са казали хората, че насила хубост не става, ама пуст овенски инат. Естествено хванах и някакъв вирус с повръщане. То тва си е традиция, отида ли някъде да се разболея, иначе може за цяла година веднъж да не кихна. Тоя тр. Юпитер в 7-ми съвсем ще ме остави без жив човек около мен, а тр Марс ми разказва играта от всякъде, направо не се търпи.