Сигурна ли си, че не говориш/ постъпваш по начин, който отблъска другите? Примерно, да си несигурна или уклончива в уговарянето на среща или пък преди ти да си постъпвала така с въпросните хора и сега те да си отмъщават?
В това корона време е факт, че отношенията на всички ни пострадаха по един или друг начин- всеки се пази, намира извинение или оправдание с обстановката.
Замисли се подсъзнателно имаш ли нужда от тези срещи / разговори? Или го правиш по навик, както е било в доброто старо време.
Аз имам подобен проблем в последната година, обаче установих, че уговаряме кафе, среща, разходка, то се случва и в един момент се чудя за какво ми е трябвало. Хората са си същите, готини, но аз просто не съм в период да оценя и да се насладя на случващото се.
Всяко нещо се случва с причина, неслучайно периодично загърбваме с месеци/ години стари приятелства и се връщаме към хора, които вече сме зачертали уж.
Уран вече ти е почнал Слънцето в 11- ти, явно затова се стремиш към общуване и контакти, про Луна във Везни също търси другите , а от опит - тр Юпитер и Сатурн в мой 8- ми винаги са отбелязвали най- черните и депресивни периоди в живота ми/ имам сходна домификация/ .