Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1439052 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8182
Re: Събития и транзити
« Отговор #6420 -: Февруари 18, 2026, 07:26:54 am »
Днес,в по-късните часове,след 19ч.,Слънцето,ще направи ингрес в знак Риби.В този знак,то е скитник,няма достойнства,но Фроули пише,че е в по-добро положение,от знаците на своето падение,или заточение.Обяснението е,че планета перегрин е като човек в чужда държава,но все пак е здрав,докато ако планетата е в падение,може буквално да означава паднал,пропаднал,а в заточение-затворник,неподвижен,разпадащ се.
В Риби,Слънцето ще бъде с Раху на 28 февруари,а на 7/8 март, ще" се срещне" с ретро Меркурий,ден след тригона му с Юпитер.
Висшестоящите ще вземат решение,ще преразгледат документи,ще "върнат"закон,ще информират ,изяви по медии на бащицата Слънце,подкрепен от самия Зевс.
« Последна редакция: Февруари 18, 2026, 07:38:48 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14193
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6421 -: Февруари 18, 2026, 12:53:52 pm »
Слънцето сега не е "бащица" , а  "майка", нали президентът ни е с фуста  :)

Интересна карта на ингрес – Слънцето е точно на Десцендент, ще изразява потенциала си чрез партньори и приятели,  висококвалифицирани в общуването с другите, има способността да влияе на обществото. Луната в Риби в 7-ми дом във взаимна рецепция с Юпитер. Слънцето управлява 12-ти дом, ще дърпа конците задкулисно, а Уран високо горе на 3 градуса от МС показва внезапни и непланирани промени по отношение устройството на държавата, правителство и парламент.
Трета седмица ни занимават с "Петрохан" , правят си предизборни сметки и никой нищо не споменава за Бюджет 2026г. 

mimss

• Full Member
  • Публикации: 143
« Отговор #6422 -: Февруари 20, 2026, 11:21:37 am »
Здравейте, много съм отчаяна, в дупка, оказа се че дъното има и мазе... Толкова и е трудно да се продължи. Всичко ми е батак. Без работа, приключих отношения които ми бяха важни, обещаваха ми работа, как да продължа, има ли светлина в тунела. Има ли шанс да оправим тези отношения. С този Плутон съвпад с Южен възел, сигурно ще е трудно. Уран съвпад с наталната венера и точен квадрат с куспидата на 7дом 😢 😢 😢 😢
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14193
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6423 -: Февруари 20, 2026, 04:23:31 pm »
Здравейте, много съм отчаяна, в дупка, оказа се че дъното има и мазе... Толкова и е трудно да се продължи. Всичко ми е батак. Без работа, приключих отношения които ми бяха важни, обещаваха ми работа, как да продължа, има ли светлина в тунела. Има ли шанс да оправим тези отношения. С този Плутон съвпад с Южен възел, сигурно ще е трудно. Уран съвпад с наталната венера и точен квадрат с куспидата на 7дом 😢 😢 😢 😢
По натал има Венера в опозиция на Уран, управител на 7-ми дом на партньорства, приятелите. Венера е естествен управител на 7-ми дом на партньорствата, а в момента транзитен Уран е над нея. Може би Уран като премине в Близнаци ще се успокоят нещата, а и тогава транзитен Юпитер ще е в хармонична връзка с наталната опозиция между Венера и Уран. Урановата опозиция се води като криза на средната възраст, бурен период е за всички, но и това ще мине. Плутон на южен възел преживях, но в Козирог и в 5-ти дом, имаше творчески изяви, издадените 2 книги бяха с творби, които съм писала години преди това , при мен Плутон управлява 3-ти дом.
« Последна редакция: Февруари 20, 2026, 04:36:53 pm от akruks »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4679
« Отговор #6424 -: Февруари 20, 2026, 07:46:31 pm »
Днес съвпада Сатурн/Нептун е на ИЦ на Иран. Не знам дали рижия Перчем ще атакува, но за тях идват невъзвратими, епохални промени. Тепърва ще се активират Марс и Меркурий ,които са им в последна декада на Риби.А щом Сатурн стигне 10гр. на Овен ву Слънцето им вече ще бъде финалната развръзка. А това вече завихря целия свят.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12932
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6425 -: Февруари 20, 2026, 08:38:09 pm »
Сатурн не е активна планета, може да отмени, да ограничи, да глоби, да дефинира, да разграничи, но не и да атакува. Марс като активен принцип, се е отдръпнал и е в режим на стратегии, преди да се появи. В рецепция със Сатурн- все пак контролът е в сила, както и добрия тон, бил той и само привидно.  Двата бенефика са вечерни, в достойнства и във взаимна рецепция- Юпитер, другия активен принцип, може да се активира само ако става въпрос за пари и то за много пари. В коридор на затъмнение, но без силна активация от малефици, по- скоро локални, отколкото глобални конфликти, нови такива.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6426 -: Февруари 20, 2026, 09:03:56 pm »
Днес съвпада Сатурн/Нептун е на ИЦ на Иран. Не знам дали рижия Перчем ще атакува, но за тях идват невъзвратими, епохални промени. Тепърва ще се активират Марс и Меркурий ,които са им в последна декада на Риби.А щом Сатурн стигне 10гр. на Овен ву Слънцето им вече ще бъде финалната развръзка. А това вече завихря целия свят.
Може ли картата на Иран, че в астробанк не я откривам  ::)
https://www.astrotheme.com/astrology/Islamic_Republic_of_Iran

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6427 -: Февруари 20, 2026, 09:13:25 pm »
Меркурийй от 26 до 20 март е ретрограден и няма да активира Рибите им. Марс е далеч,някъде след месец и нещо Марс и Меркурий първо ще активират техния Марс-У4,У12 и Меркурий 7,веднага следват к4 и Слънце в 10"Овен.Сатурн е след тях, епилог .Може би около месец. Но е въпрос на време,истор. неизбежност.Сега не ми се смята ,но Луната им У8 е съвпад с Алгол,Уран скоро се обърна там, предстои абсолютно точен съвпад в непосредствена близост.
« Последна редакция: Февруари 20, 2026, 09:21:18 pm от Ребека »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12932
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6428 -: Февруари 20, 2026, 09:27:02 pm »
Това са годишните карти на Иран за 2025 и 2026г . От 2025 г Марс е на Асц.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

mimss

• Full Member
  • Публикации: 143
« Отговор #6429 -: Февруари 20, 2026, 09:35:30 pm »
Akruks благодаря 🌹 ❤️. Следващите затъмнение са по оста на наталните възли, какво би донесло... Изобщо ще има ли светлина в тунела един ден 😢
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.