Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1504562 пъти)

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 122
Re: Събития и транзити
« Отговор #6450 -: Май 12, 2026, 03:26:34 pm »
Akruks, така е, като е драснато нещо да стане, така ще се завъртят обстоятелствата, че ще се случи така или иначе.  Честно казано и да знаех, че ми предстои опасност, ситуацията беше такава, че нямаше да избягам. Защото онзи не ме видял, не съм се забила аз в някого... преди 2г. в спряло положение ме натисна Тир от към шофьорската врата точно- не ме видял и той... като ми мине шока, само си казвам "да сме живи и здрави "...

mimss

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #6451 -: Днес в 08:33:09 am »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Да спомена че ми е бивш шеф, и не знав по кой дом да го разгледам. Качвам  транзит+натала му. Ще бъде ли успешно начинанието? Аз много се надявах за шанс за съвместна работа с него отново, но..... Явно не. Много ще се радвам на всеки ваш прочит.

Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14299
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6452 -: Днес в 06:32:20 pm »
Здравейте. Мой близък предстои да започне нов бизнес-ресторантьорски. Качвам  транзит+натала му. Ще бъде ли успешно начинанието?
Новолунието от 16 май попада в негов 10-ти дом на кариерата, като по учебник – нов бизнес. Новолунието , обаче, е в напрегнат аспект с Луната в 4-ти дом (ресторантьорство) и Нептун , управител на 8-ми дом, по който са кредити и дългове, така че може и да не е успешно начинанието и да го разори. За останалото, което виждам в натала му, не се наемам да коментирам публично.