Здравейте. В момента съм на временна работа за месец и половина. По транзитите ми след този период края на септември ще намеря ли постоянна работа. Със транзитен северен възел през 6 дом мисля че ноември може да се случат нещата и транзитен уран съвпад с натален Меркурий но аз не съм много наясно с астрологията и незнам дали съм права. Благодаря.
Лунните възли (нодална ос) не носят събития, а само посочват коя област от натала ще е активна. В този период показва, че партньорствата ще са от значение, тъй като Северния възел преминава през Десцендент. Докато преминава през 6-ти дом посочва, е там може да има събития, да се случва нещо, а какво показват транзитите. Плутон преминава през твоя -ти дом, трансформация в ежедневие, в служенето, в здравето. Уран през 10ти може да направи неочаквани промени по отношение на професионален и житейски път, професия, престиж, социален статус, всичко това е по МС и началото на 10-ти дом. Меркурий при теб управлява финансов 2-ри дом и 11-ти дом на колектива, на груповата дейност и приятелствата, Уран може да предизвика размествания, да разтърси споменатите области. Слънчево затъмнение в 12-ти в квадрат Слънце У1 и предстоящото Лунно затъмнение в квадрат с Меркурий не очаквай цветя и рози в следващите няколко месеца. Но трябва да се проверят и другите предсказващи техники какво вещаят.