Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1649599 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 166
Re: Събития и транзити
« Отговор #6465 -: Август 02, 2026, 11:04:27 am »
Здравейте. В момента съм на временна работа за месец и половина. По транзитите ми след този период края на септември ще намеря ли  постоянна работа. Със транзитен северен възел през 6 дом мисля че ноември може да се случат нещата и транзитен уран съвпад с натален Меркурий но аз не съм много наясно с астрологията и незнам дали съм права. Благодаря.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8439
« Отговор #6466 -: Август 18, 2026, 11:32:57 am »
Луна и Марс са в тригон днес,взаимна рецепция по управление ,но в знаци на своето падение.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13032
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6467 -: Август 22, 2026, 12:51:36 pm »
Луна- Марс взаимна рецепция в знаци без достойнства, подкрепа има, но няма да е по същество.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14420
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6468 -: Август 24, 2026, 03:18:01 am »
Здравейте. В момента съм на временна работа за месец и половина. По транзитите ми след този период края на септември ще намеря ли  постоянна работа. Със транзитен северен възел през 6 дом мисля че ноември може да се случат нещата и транзитен уран съвпад с натален Меркурий но аз не съм много наясно с астрологията и незнам дали съм права. Благодаря.
Лунните възли (нодална ос) не носят събития, а само посочват коя област от натала ще е активна. В този период показва, че партньорствата ще са от значение, тъй като Северния възел преминава през Десцендент. Докато преминава през 6-ти дом посочва, е там може да има събития, да се случва нещо, а какво показват транзитите. Плутон преминава през твоя -ти дом, трансформация в ежедневие, в служенето, в здравето. Уран през 10ти може да направи неочаквани промени по отношение на професионален и житейски път, професия, престиж, социален статус, всичко това е по МС и началото на 10-ти дом. Меркурий при теб управлява финансов 2-ри дом и 11-ти дом на колектива, на груповата дейност и приятелствата, Уран може да предизвика размествания, да разтърси споменатите области. Слънчево затъмнение в 12-ти в квадрат Слънце У1 и предстоящото Лунно затъмнение в квадрат с Меркурий не очаквай цветя и рози в следващите няколко месеца. Но трябва да се проверят и другите предсказващи техники какво вещаят.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2191
« Отговор #6469 -: Днес в 12:35:06 am »
Привет !
Отдавна не съм влизала, но ви чета.
Обаче не се сдържах след тазвечерната случка.
Други транзити я усетя, я не, обаче тези на  Марс при мен са  винаги със събитийност.
Мина през Ац, сега е сходящ съвпад с Луната ми.
Главоболието е ясно, имам и някакво възпаление на ухото тези дни. Рани и порязвания бол, снощи и днес ме преследват оси.
Тази вечер щеше да ми е последната, но явно имам луд късмет. Доста работа из двора върша след 8, в жегите не излизам . Та нахраних кучето и реших с един парцал да позабърша масата отвън , която ползвам да разпределям храната му. Парцалът ми мокър в ръката, но се сещам за малината, която пречеше да се минава и счупих клоните, викам си - я първо да ги отрежа с ножицата. Отивам за ножицата, режа и изведнъж се чува страшен трясък Викам си, брех, нещо в навеса с дървата се срути.
Като видях какво е, се разтреперах, Беше паднал почти изцяло циментовият външен перваз на прозореца, под който трябваше да мина, за да стигна до масата . То е едно тясно пространство, та е цяло чудо Божие, че закъснях с 2-3 минути.
Утре мисля да ида на църква, да запаля една свещ. В последно време главата чи е пълна с негативни мисли въпреки хубавото лято , което имах.
« Последна редакция: Днес в 12:37:01 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14420
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6470 -: Днес в 03:12:55 am »
Беше паднал почти изцяло циментовият външен перваз на прозореца, под който трябваше да мина, за да стигна до масата . То е едно тясно пространство, та е цяло чудо Божие, че закъснях с 2-3 минути.
Утре мисля да ида на църква, да запаля една свещ. В последно време главата ми е пълна с негативни мисли въпреки хубавото лято , което имах.
Транзитен Марс съвпад Луна на АС, транзитна Луна в 8д квадрат с Уран, транзитен Уран в 12 куинкокс натален Уран, на фона на Слънчево затъмнение опозиция Слънце, наистина си извадила късмет. Кучето не е ли усетило нещо и да предупреди? 
Моят козел навремето падна със срутен перваз на прозорец в къщата с офиси на фирмата където беше ел.техник, ученически столове. Не беше високо, но е паднал на метална стълба, която му е пробила задната част на бедрото; направиха му дренаж, а на погребението на баща ми се подпираше на патерица, докато държеше възглавничка с ордените на баща ми, беше брадясал и приличаше на опълченец. Тогава тр Юпитер в опозиция транзитен ретро Уран, който е съвпадал с неговите Меркурий и Венера У3, У10; тр Марс в 8д. опозиция наталния.