Привет !
Отдавна не съм влизала, но ви чета.
Обаче не се сдържах след тазвечерната случка.
Други транзити я усетя, я не, обаче тези на Марс при мен са винаги със събитийност.
Мина през Ац, сега е сходящ съвпад с Луната ми.
Главоболието е ясно, имам и някакво възпаление на ухото тези дни. Рани и порязвания бол, снощи и днес ме преследват оси.
Тази вечер щеше да ми е последната, но явно имам луд късмет. Доста работа из двора върша след 8, в жегите не излизам . Та нахраних кучето и реших с един парцал да позабърша масата отвън , която ползвам да разпределям храната му. Парцалът ми мокър в ръката, но се сещам за малината, която пречеше да се минава и счупих клоните, викам си - я първо да ги отрежа с ножицата. Отивам за ножицата, режа и изведнъж се чува страшен трясък Викам си, брех, нещо в навеса с дървата се срути.
Като видях какво е, се разтреперах, Беше паднал почти изцяло циментовият външен перваз на прозореца, под който трябваше да мина, за да стигна до масата . То е едно тясно пространство, та е цяло чудо Божие, че закъснях с 2-3 минути.
Утре мисля да ида на църква, да запаля една свещ. В последно време главата чи е пълна с негативни мисли въпреки хубавото лято , което имах.