Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1675566 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 171
Re: Събития и транзити
« Отговор #6480 -: Септември 13, 2026, 06:23:02 pm »
Здравейте. Качвам транзитите си тук и моля за мнение, понеже признавам не съм много наясно.
Според това което съм чула южния възел не давал градивни действия и докато транзитирал през асцендента в рамките на година по добре да не търся работа, ще остана разочарована. Трябвало да мине влиянието. Аз мисля, че по скоро трябва да оставя стария подход към работа, това че в някои случаи искам да се справям сама, а трябва да се обърна към хората и да искам помощ когато е необходимо, това пп северен възел транзитиращ през десцендента. Но цяла година без работа... Мисля че, да има и други аспекти които могат да влияят, но..
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 320
Re: Събития и транзити
« Отговор #6481 -: Днес в 02:30:10 pm »
Аз не разбрах само какво има общо 1ви дом с работата?Гледай си 10ти дом и това е ...

Южният възел може да показва слабото място в картата,както и по време на транзит,но това не означава да се отказваш-то ако го направиш значи позволяваш на тълкуването на Кету в 1ви дом тотално да те завладее,поради слабост на характера или защото имаш грешна преценка.Той дори и да беше в 10ти дом пак не означава да бездействаш в тази сфера,а че няма да си толкова амбицирана да успяваш и отделно,че може да се наложат някои жертви и че не всичко ще е оптимално в развитието си,но чак пълен отказ хаде де  :o

Кету дава по-духовни стремления там където преминава и отслабва материята,в случая си пази здравето и личността от изпадане в крайности  :)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.