опитвам се да направя упражнение - днес ме помолиха да дам кръв за жена, която не познавам, но е близка на моя колега. И ми е интересно, как се вижда това по картата - предполагам, че трябва да е по транзитите на бързите планети и ето какво има: тр Луна в 7 дом, съвпад в натална, опозиция нат Юпи (У6), като тр Юпи е на Асц, тр Луна прави точен секстил с МЦ (това не ми се връзва), в квадратура с тр СЛВ (нат е в 11) , в тригон с тр Слънце (У2,У3), и сходящ тригон с нат Слънце (3гр).
Кръвта май е Слънцето, даряването сигурно е по Юпитер, колегата - кое от 3,6,11 дом?
кръвта не е по Слънцето и не го мисли толкова
и аз наскоро имах подобно преживяване- комшийка беше пуснала във фейса призив за даряване на кръв за нейна кумица, която беше родила със секцио и направила кръвоизлив- аз писах вечерта, че съм същата кръвна група, но не ми се обадиха
на другия ден, чак следобед ми звъни на вратата дали съм готова да тръгвам на момента и дам кръв, а аз вече не бях във форма- от венците и проблеми с един мъдрец се бях надула зверски под лявото долно чене, болеше ме и ухото, всеки момент чаках майка ми да дойде и да се занимавам с нея, че беше взела пенсия и платила чужд номер на телефон, нямало в аптеката едно от нейните лекарства и очакваше аз да и свърша работата- казах на комшийката, че точно в момента не мога да тръгна и че съм видяла през нощта, че нейната кумица е писала във фейса, че е добре, сложила снимка на бебето, а комшийката каза, че друг е влизал в нейния профил
сега ме подминават комшиите и ме гледат като не знам си какво- явно тази комшийка ме е разнесла, колко не съм състрадателна, знам я добре, че обича да клюка зад гърба на хората, а аз защо изобщо ѝ писах тогавашната нощ, че съм тази кръвна група- трябваше да си трайкам като всички останали и сега да съм добрата, а не както винаги "черната овца"