Рени, не зная дали като случайност да бъде определено посещението ми точно в тази църква, очевидно там ме побутнаха да вляза Венера и Плутон, за да отработя техните енергии днес
Това което е странното за мен в случая, е че събитието засегна наталните домове в които са ситуирани и управляват двете планети, а не домовете, през които в момента преминават и където всъщност се случва мунданния аспект в картата ми. Днес става точен съвпада транзитна Венера върху натално Слънце в 7-ми натален дом (Слънце е У10), като транзитен Плутон от 3-ти мой дом, хвърля тригона си към тях. Нито по 3-ти дом е случката, нито по 7-ми, връзка няма и с 10-ти.
Всъщност, аз точно влизам в категорията на онези 5% нативи описани от Брейди, чиито натални карти се повлияват повече от мунданни транзити и лунации, примарни дирекции и третични прогресии, отколкото от протичащи индивидуални транзити и вторични прогресии.
Стар, аз чета редовно седмчните ти прогнози и точно този параграф, който си цитирала по-горе, силно ме заинтригува още миналата събота, като постави прогнозата си тук. Очаквам положителни финансови новини, точно по щастливо стечение на обстоятелства, но от съвсем друго място. Дано сумата получена днес, не е единственото проявление на твоята интерпретация (ама съм алчна, с Венера върху Слънце в Телец в момента, нямам как да е по-друг начин