в банка
Значи все пак си е по ЛъФ и меркурий рецепция със сатурн осми - нали е счетоводител там, а не ИТ примерно? .ПС. Би било логично по осми дом да са ценни книжа, залози, ипотеки и свързани с кредити документи. Официалните документи в смисъл на гражданско състояние, паспорти, актове за раждане и прочее "обществени" документи се издават от държавата/общината/властта и са по 11-ти дом. Визите и международните паспорти са по девети. Документите въобще - лична, бизнес и прочее кореспонденция си е разбира се по трети и Меркурий.
Мен ако питаш, напълно достатъчно :012: Ама щом е с Мерка поне няма да се биете :012:
Транзитните Марс, СЛВ, Церес, Веста в 24 гр. на Везните ми попадат на по-малко от градус на К8 в съвпад със Спика. И в опозиция с прогр. АС. Бях чела, че планета в съвпад със Спика проявява своите най-силни качества.Вероятно ще пътувам, но честно казано с този аспект взе да ми става страшничко
Транзит през куспида, ако не аспектира натални планети и конфигурации, може и да не даде събитие. Изключение правят ъглите.
:012: Тази вечер реших да разчистя едни стари документи иииии....си намерих 50лв. между страниците на едната половина от тях. :012:
Благодаря ти, но не минава в комбинация със СЛВ.