Уран е (по)бутнал и при двете ви първо Луна после Венера -реагирате възмутително на/към другите (7/10 ) ,пускайки в действие ядосаният си Марс ,когато тр.Нептун ви е показал ясната картина по казуса или пък не.И при двете Венера упр.ъгъл,а Марс е нептуново оцветен и във връзка с Меркурий (много шум за нищо),повтарят се натални предпоставки,които са били посочени от тр.Сатурн във Везни с "трябва" и тр.Плутон с "край на неудобствата" .Сега е резултата ,а какъв ще бъде -в натала.
Зададох въпроса си ,защото исках да разбера къде се цели Слънце в Близнаци и Слънце в Овен ,като първото е с АСЦ в Лъв ,а другото с АСЦ Скорпион,Луната е сходна -Рак ,психичен дом?!?
Марс опозиция Меркурий Марс в дом на Меркурий ...
Рени, не е точно уран. Наистина промяна-същностна усещам вече 2 години след луна опозиция плутон, по същото време вървеше и филма-венера опозиция сатурн. Събития по други транзити нямам, на вътрешно ниво-да.
Слънцето вече се е прицелило по 11-домни теми, сега очаквам конкретни реализации, за мое удовлетворение, да, намерих си различен път точно и само мой, какъвто отговаря на вътрешните ми стремежи. Като си помисля, че не вярвах преди 10 години, от лъва дръзнах, от квадратите като ми се посмиваха ехидно и се опитваха да ми казват-кауза пердута ме амбицираха, понеже съм си ленива, но явно проклета. Още се разпилявам по новите хора, които идват чрез познати и приятели и си искам усамотението, но тук аз съм си проблема, въпрос на режим и организация.
Слънце в близнаци се цели в идеи, контакти, в 11 дом-цели гилдии от сходни професии познавам, психолози, психиатри, от тяхна гледна точка обединихме интереси към астрологията. С всички поддържаме приятелство, без оглед честотата на срещите. От лъва си позволих да си повярвам, че мога и нищо не е специално, за всеки е- стига да го иска. Луната, след посочените транзити е друга, няма изливи, няма и емпатия, но съм си нормална, няма травми. Така че не я броя, плутон разреди и преразпредели женските роли. Нито съм така кардинална, нито лесно се променям, затова някои транзитите-вътрешно и без споделяне. Симптоматика има, събития -не.