Може :012:, или пък може да идеш на лекар?
ПС. Шегата настрана - не оставяй ни един световъртеж неизследван
. Особено щом не е еднократно и се проточва десет дни. Може накрая да се оттървеш само с едни Гинко Билоба капсулки, за да си оправиш кръвоснабдяването на мозъка, ма пак е нещо :012:.
Дияна, знаеш, че уважавам всяко мнение от теб, ама не ме карай да ходя на лекар, плийййз

Беше през 2005г - имах силни болки в гърба - отидох на личната и я помолих да ми даде направление да ми направят масажи на гърба (по инфо от маман, съм имала право). Тя ме нахока и каза, че няма аз да решавам - прегледа ме и ми даде крем да се мажа. 3 месеца по-късно започнаха едни зари (от заря) в главата ми - направо щях да се побъркам. попитах моята приятелка, на какъв лекар да отида и тя каза - на никакъв - отивай при ... един човек, който работи с ирисова диагностика, акупунктура, билки и т.н. Оказа се, че имам сериозно нарушено кръвоснабдяване на мозъка, породено от блокирана енергия в областта на плешките и врата и затлачен черен дроб. Предприех необходимото и се оправих. Оттогава, през 2-3 години си ходя при него, защото все си имам по нещо. Миналия месец бях на преглед, но той каза, че не съм за процедури, а да си пия разни работи за кръвообръщението.
Както и да е, ще се оправя, просто ми е интересен астрологичния прочит на случващото се