Yaya, Венера е и финансова планета при всички, но тя е И онази, която ни свързва с другите. След като ти си избрала да гледаш на същата предимно като на " банка Антинари", тогава използвай другите планети, които попадат в знаци на Венера като показатели за типа свързване при теб, както и управителите на 3-ти, 7-ми,11-ти домове.Виж в периода, кой/кои е активирал същите и с каква цел-те са поводът сега за връщане към стари взаимоотношения,а причината/и е в натала.Този месец двете затъмнения може да се приключили действието на някой транзит, действащ от 1 1/2 г. или да са задвижили прогресия при теб, в тази област.
Това, за което говориш, ще се случи около средата на февруари 2015 -
тр Нептун У5 в 5д ще ми кацне върху Мерка У11, като също така ще влезе в 4 прогресивен дом,
тр Юпитер У5 ще е ретрограден в 10д и ще направи квадрат с Венерата ми. В същото време
ще имам апликиращ съвпад на тр. Марс и Венера върху Слънцето ми,
Луната ще е около Нептуна ми (търся и аспект на Луната),
а тр. СЛВ ще ми влезе в 10 прогресивен дом.
тр. Уран ще е в разходящ съвпад с прогресивен Меркурий в прогресивен 5д - Уран ми управлява пр. 3д, а Меркурий - пр. 8 и пр. 10д.
Като капак, в Солара имам застъпени показатели за 1/7д, Венера... сол. АЦ съвпад Венера в 7д. Съвпад Нептун , Меркурий, Луна, Хирон в сол. 11д, в който се пада 5 натален.
Само дето соларните 6 и 12 домове са огромни и са се обърнали с наталните и ги интерсепитрат в себе си.
Та, знам ли, може да се появи някой. Но не вярвам да е този от миналото.