Политиката не ми е слабост, но от гледна точка на астрологията построих карта на днешното връчване на мандат за ново правителство...
Очаквам вашите коментари и мнения, спрямо това, което показват звездите :29:
Хубавият аспект е У1(ако го броим като Уран,а не Сатурн) тригон с У10(Юпитер).Ако обаче броим Сатурн като У1 ще има големи препятствия по сработването за възход.
У4(Меркурий) е в 8Д,но получава секстил от У10-трябва да се очаква подкрепа от правителството за масите,които със сигурност ще изживеят трансформации в този дом и дано.
На пръв поглед изобщо не ми харесаха квадратурите на Юпитер към стелиума в 9Д,а Сатурн(дори У12 не е в 10Д,но малко ми олекна от факта,че в тази карта Юпитер е равнозначен на Сатурн,а Сатурн е У12 и вярвам,че квадратурата ще подейства принудително за двустранно отрезвяване и зрялост на народа и политиците.
Крайните диспозитори на картата са във висшите 11 и 9Д.
Утешително е,че слугите,рабитници,служители(У6) получават подкрепа от У10.Има надежда за по-добра социалната политика.
Марс/Плутон секстил Слънце е добре,но не съм сигурна дали това се чете като малко по-висок икономически ръст или ще се задържи същият.Въпреки астродогмите Марс в Козирог го виждам в много добра светлина,като стабилен ход.Не вярвам този Марс(това правителство да изпусне контрола).
СЛВ в 8Д-невероятно,тежко предизвикателство,в края на което стои и обещание многостранно възраждане.
У8(Венера) в 9Д трансформация на висшите ценности ?
Вижда се,че просперитетът и благата ще се случват благодарение на сътрудничество(вероятно с ЕС).
Извън астрологията:ние от доста време сме в политическа,икономическа и социална криза.Наследството за новото правителство е много тежко-като най-малкото е тоталното недоверие към политическата каста.От тях невежите очакват чудеса в най-кратък срок в абсолютно всяка сфера.Недоволни ще има пак,злите езици ще продължават да си жълтурят.