Той никът ти е Уран,но къде ти е Уранът и какви аспекти има към него от лични планети?Моят е в 4Д и има тригон към Сатурн,опозиции със Слънце,Венера,Хирон,Луна,квинконция с Меркурийквадрат към АСЦ/ДСЦ
Млякото с какао е задължително, но не помага.
Аз съм така от близо 2 години. На разведиляване заспивам и ми остават час- 2 сън. Следва ударна доза кофеин, зачервени очи и усилия, за да изглеждам енергична. Тр. Сатурн ми остави Луна-та (У12) на мира. Тр. Уран не е направил точен аспект с нея, но може да и действа. (Като знам на какво безсъние бях подложена при престоя му в първата декада на водолей..)
Доста дълго, пробва ли нещо?То човек като не се наспи, за нищо не става, много е гадно
Сатурн в 29* Скорпион- отказ , ограничение на достъпа до финанси, наследства, споделени притежания, финансови действия и малко по-разголени такива, в домът където това се случва.
В 29-ти градус на скорпион е звездата от 1-ва величина Бунгула, която има венерианско-юпитеров характер. Прекрасна звезда! Дава огромна жизнена сила, способността на човек "да хване бика за рогата", всичко да добие самостоятелно, не се оставя на постигнатото, а неудържимо се стреми към съвършенство. Великолепна творческа активност. На МЦ- невероятна слава в средата на живота.