На първо място да благодаря на вси4ки за помоща ви в този момент
Не съм писал днес, защото бях зает с някой неща.
Общия ми стаж е 8 години и винаги е бил по специалността, 8 години не са малко , а и винаги съм работил дългосро4ен в смисъл не съм сменял работите или да са ме уволнявали 2 години първа работа- 4 години втора работа и 2 години последната работа.
Проблема при мен дойде от това, че съм работил във финансова институция , която няма много добра слава , банкрутира два пъти и е замесена в куп проблеми. Голямата ми грешка , дойде че не се борих да си сменя средата когато беше по-лесно, ами 4аках до последния момент ( доста планети във фиксирани знаци имам и доста мразя промяната). Предоверих се на хората около в тази среда , в която без, без да мисля за самия себе си. Това беше голяма грешка , която оцених за себе си , че човек трябва да се грижи за себе си преди вси4ко и да преследва неговите си цели.
Аз затова се боря толкова в момента да си намеря не просто работа , а средата където мога да се докажа . На мен родителите ми не са българи, живял съм на много места в България и по света и най-голямата ми драма винаги е било това 4е никога не съм имал никаква ама никаква здрава основа , това постоянно търсене на моето място - Луната в 4 ти дом. Толкова е ве4е болезнена липсата ми на дом , че сънувам всяка ве4ер града, в който съм роден.
Та така ..Сатурновия ми възврат извади на показ всичките тези проблеми, градих ясна представа какво искам , дано да се слу4ат наистина, най-важното защото силно го желая.
От 2012 насам , не съм спирал да работя , да се квалифицирам и да си търся работа, ако сметна за колко работи съм кандидатсвал може да стигне няколко хиляди ...
Дракон , недей така да обвиняваш , някой без да го познаваш достатъчно , един Марс в Овен , нищо не значи (Дано се събуди) , аз пиша в този форум , защото се чувствам вътрешно много самотен и ви чувствам много близки. До известна степен в този форум и чрез общуването с вас намерих себе си. Недей да съдиш преди да знаеш истината.