Абе стига сте го нападали човека. Сатурн ограничава! Аз пък съм сигурна, че Грег прави всичко възможно, ама дедо не дава.
Наскоро при сатурновия възврат на една приятелка /Сатурн отново в 6-ти/, чупи крак и я вади от трудовите редици за два-три месеца. Класика.
На мен ми разказва играта сега в 8-ми. Като удари и светило "купонът" е пълен. Не ми се мисли за съвпада му с Луната, отказвам! За 6-ти и при мен - проблеми и с работа и със здраве.
И по неговите правила сме, той така те изсмуква, че и да искаш не може да не му играеш по свирката.
Проблема е Уитч , че не съм , спрял да търся , а най-куриозното беше преди няколко седмици , от една фирма , те ме удобрили на първи кръг и трябваше втори кръг да пътувам в чужбина за интервю , да се обадят. Няма никой естествено и след два месеца, се обаждат да ме интервюрат отново за първи кръг и аз им казвам госпожо , вие забраихте ли , че имахме уговорка и вие никога не се обадихте , и тя ааааа така ли. :57: :57:
След това имаше една психично болна в една фирма , ама наистина жената не беше у ред. Искаше едва ли не да ме бие на интервюто , благодарих и казах , че не се интересувам повече , усети се , че беше прекрачила границите . Та това с нея и едно друго бяха върха.