и на мен ми се случи,преди 10 години- 4 часа сутринта,моите мъже товарят тъкъмите за тежък риболов,аз с лека чашка кафе и кайшка в ръка разхождам кучето да се облекчи от телесните си течности,сумрачно и тихо е преди зазоряване, а кокера прави клек до храст със рози,ухае хубаво на утрин и на кафе и изведнъж глас, а после изплува и силует на момче на възрастта на синът ми,20+, разголен с първото и единственно неприлично предложение в живота ми/уранова опозиция-тр.уран в 7/изненаде ме,поради липсата на зрителен контакт, с плуто на асц. - седмодомците са крашнати от пръв поглед, инстинкта им показва да изберат бягството пред борбата,но този беше смел и ми предложи 50 лв. да обърна внимание на мандахерцащото се божие творение между краката му :cheer: кипнах,като тенджера под налягане,че така грубо ми нарушава личното пространство,но външно запазих самообладание ,хладнокръвие-натално сатурн водолей секстил меркурий козирог,викам си този изтегли късата клечка - да избере мен с марс-уран-плутон на асц.,а той сал един тр.уран на дсц.
марса ми на асц.се активира от адреналина показах скалпел в кутийка чисто нов ,подарък от съпруга,винаги го носех с мен,когато разхождам кучето,бавно и по девешки пунктуално му обясних как мога да му помогна да стане резняк,скалпела е малко използван,остър и нестерилизиран и нямам паркенсон,ще стане бързо,за безболезнено не гарантирам,завари ме неподготвена,без анастезия в джоба ,мога да извикам съпругът и синът ми да го държат, ще поизстанат с товаренето,но щом се налага ще е пробоно,подейства му,като ухапване от тайпан,парализира се за миг и от завоевател се превърна в хленч,започна да се извинява,обу се и изчезна в мрака,съпроводен от думите ми,че е болен и трябва да се лекува :014: