При мен в петък беше другата по-тежка операция. Имало е изненади и е продължила доста дълго. По принцип трябваше да се повдигнат синусите с костно в-во, както и да се повтавят костни блокчета на алвеоларния гребен (където е венеца на горната челюст). Имаше наблюдаващи лекари, защото не се прави често такова нещо. Един от тях е мой приятел и първата изненада за мен беше, че го поканиха да асистира. След това са повдигнали синусите и носа, само, че са решили изграждането на гребена да е с кост от брадичката - аз там кост имам.
Когато предварително си гледах картата - очаквах да е много болезнено след това - тр.Слънце (У6) опозиция на нат. Юпитер (У1, У9 и У10), както квадрат между двамата управители на асцендента - тр.Юпитер и нат. Нептин.
Изненадата, верочтно е от тригона на Уран с нат.Луна. Иначе тр.Луна съвпад с Марс (горна челюст). Качвам карта за 14ч. Операцията беше планирана за 13ч, но докато попълня всичко, да ме опаковат за масата, приспят и т.н. - станало е след 13:30. Нищо не помня от след това, късно са се обадили на ММ да ме прибере, аз не помня, едва днес се освестих, но явно чистих упойка, защото само спях, дори на контр. преглед заспах на стола. Сега съм по-добре. Учудващо е, че не ме боли, не съвсем, но не е нещо нетърпимо. Пих един аулин да ме освести малко. Напипвам си конците - под езика, по небцето и навсякъде, но болка няма. Боли ме брадичката и наоколо - само при допир. Може да се каже, че съм добре, но разбира се и много по-добре съм била
Картата говори ли Ви още нещо?