Мисля, че заставането на Юпитер на ДС при мен започна да се изявява. Вчера се виждах с кумата ми и разказвах за семейните случки. Споделих, че от години искам да започнем семейна терапия, самата аз съм посещавала психотерапевт, но трябва заедно с мъжа ми. Той уж е "за", но си намира поводи да се отказва ...
Понеже основният му настоящ довод е финансов - тя предложи да ни подарят гифт ваучер за брой сеанси - още от сватбата бяхме говорили за един сватбен подарък, който не се случи и предложи сега да бъде това
При мен Юпитер е У9 и мисля, че сега именно помощ, подплатена със знание би била удачна
И моментът е дошъл
Освен У9, Юпитер при мен е и У1 и У10. При него Юпитер е У8 и У12.
Мислите ли, че правилно връзвам нещата?
Надявам се и в кариерен план да има побутване
При нас сега се смени висшия мениджмънт и всичко е възможно
Аз имам причини да оставам в сянка - най-вече здравословните проблеми и нужните ми отсъствия, затова гледам да не се набивам на очи
Може би трябва да видя кога Юпитер ще направи съвпад с Вертекс и Плутон, а след това имам и Юпитерова опозиция
П.П. ... ох, тъкмо гледам какво ще прави напролет и виждам, че ще е ретрограден и ще се върне в 6 дом - тогава ще ми слагат имплантите, вероятно .... Ще трябва по-внимателно да огледам