Луната ми е във 2 дом.
Може при теб още да не се усеща, знам ли :017: а и моя Нептун наближава нат.Венера, което май пак може да се отразява емоционално...
още месец ще съм като шизофреник значи :012: тъкмо да реша да изляза с някого и след 2 часа нямам никакво желание и отменям срещата.. ту започна да искам някой, ту си казвам я зарежи ....закъсало се е.
Щом като Луната е във 2 дом, а Нептун ухажва Венерка, моето предположение е, че може би желанието за излизане е породено от някаква външна причина или навик, но след това Луната казва "ааа, не е това, което аз искам, не ми харесва", а Нептун го домързява (иска му се почивка) и ти губиш интерес. Не се отчайвай и не се шашкай
. Опитай се да се вслушаш в себе си - дали всъщност първоначалния импулс е това, което наистина ти доставя удоволствие, или го правиш по други причини. Нептун може малко да ти размие нещата, но накрая ще се изясни, споко
. Може би трябва да останеш повече със себе си, да изпаднеш в ситуации на избор, за да можеш да направиш преценката, какво точно ти харесва. И после Нептун в/у Венера може да донесе и любов
При мен Слънцето е от края на октомври в 5 дом, а Сатурн вече сигурно 2 год
(големичък е 5 дом), и прогр Луна е там ... и прогр венера и .. още много работи - там в момента е калабалък, и всичко в Скорпион
- е, освен Сатурн де.