Да се отчета за днес
Денят започна със скандал в 8:30 - малкият нямал потници - имал бил само два?!?!? Е, как,като има над 10 - обяснявам къде - ми, нямало ... Отидох - извадих ги и в яростта си успя да ме "заплаши" - че ще си ходя на кино сама
Добре, че тези глупости ми минават край ушите. Тогава гледам, че Луната е била в съвпад с Лилит - мунданно - при мен в 7 дом, на няколко градуса от нат.Плутон
.
Днес имам и точен квадрат на тр.Венера + СЛВ от 7 дом към наталното Слънце в 10 дом, както и сходящ квадрат на Марс към Слънцето. Предполагам, че това е наляло масло в огъня :012:
Умувах дали да съм просто по дънки или да се съобразя с едно негово желание да съм в готик стил. Спонтанно реших да е както желае, но ест. добавих едно много тъмно червило
И не бях сигурна дали няма да забели очите
Но, всичко прие (за мое учудване) и времето от прожекцията до сега беше супер
Предполагам, че съвпада на тр.Луна с нат.Плутон натежа в посока на избрания стайлинг
Освен това гледам, че Слънцето ми е на 2г. от Венера - в 8 дом, в Скорпион
Предполагам, че и това е дало импулс Венерата в Скорпион да е силна. Съвпада нат.Венера + тр. слънце прави и секстил с Юпитер на ДЦ, както и съответно тригон с АС.
Мисля си, че при това положение - Венера и Луната бяха в синхрон - изцяло под влиянието на Плутон
И в добавка - дневния АС ми ляга на съвпада тр.Плутон + нат Меркурий
И да добавя - че днес ми беше първата тренировка след няколко месеца пауза
Имаше такава прогноза в Лунара, но се чудя и като транзит - не трябвали да има подсказка? Може би предстоящия квадрат на Марс със Слънцето?