Автор Тема: Марс  (Прочетена 398331 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Марс
« Отговор #165 -: Май 19, 2014, 12:21:35 am »
:043: :043: :043: подмолно действаш, това не е точно по Марс :012:

Марс в Риби, в най-ниската точка на хороскопа  ;D

Но тогава още си мислех, че като карам братчеда да показва на Павката каквото има и той, с туй нещо ще спечеля симпатиите му.  :012:
« Последна редакция: Май 19, 2014, 12:23:42 am от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #166 -: Май 19, 2014, 12:31:46 am »
Братчеда беше пратеник - Павката не ми обръщаше внимание  ??? :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #167 -: Май 19, 2014, 12:37:47 am »
Слабички марсове, нали това казвам :012: Не разбират :012:

Братчеда е със съвпад на Марс и Сатурн в Рак, Слънце и Венера в Телец  :)

И радвам се, че не съм успяла да му променя сексуалната ориентация, твърдо хетеро си е  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #168 -: Май 19, 2014, 12:43:53 am »
Остава въпросът Павката накъде е поел :012:

Хахах, ами не знам, оттам нататък аз се релокирах, за него не знам в каква посока гледа :012:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #169 -: Май 19, 2014, 07:05:06 am »
Мъжът е ловец, макар че жената избира. Нека го остави да бъде мъж.
Наблюдавах една сладурана на детската площадка-на 5 години, луна съвпад марс и уран, плутон на асцендента при нея....
Хареса едно момченце-по-голямо, дразни го, той я видя, че е малка, не реагира. Тази обаче му хвърли якето в контейнера, после каза-ами, закачах го, защото ми харесва..... Неговият марс нямаше време и енергия да реагира, тя превзе всичко,  какво сега марс при нея изпитва негов сатурн? Казах-защо правиш нещо, което ти не искаш да ти правят. Тя-каза ще го подпаля другия път.

Луната,Луната ....и Плутон/Уран на АСЦ ,са "избирали " -Марс само е изпълнил замисленото ,той е постигнал целта. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #170 -: Май 19, 2014, 07:07:10 am »
Слабички марсове, нали това казвам :012: Не разбират :012:

(От)Какво трябва да разбира Марс ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #171 -: Май 19, 2014, 09:17:58 am »
Силен Марс (в картата на мъж) е този, който не би се поколебал дори да се сбие с другите, за да стане на неговото, у който може да има ярост и злоба и да отстоява с лекота правата си.
За жените е по-друго - ако една жена се държи по гореописания начин, би стреснала доста мъже.  :012:

Това често съм го виждала при Марс във Везни

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #172 -: Май 19, 2014, 09:40:03 am »
Повишена конфликтност, особено в семейна среда, съм наблюдавала при Марс в Рак. Има склонност към семейни скандали, дори при хармонично аспектиран рачешки Марс съм го виждала - в бисекстил със светилата. Първият ми братовчед - съвпад на Марс и Сатурн в Рак - изкара много тежък пубертет, имаше много изблици на домашна агресия - към майка му и сестра му. Веднъж им гостувах и вдигна такъв скандал, дори посегна да удря майка си, а беше само на 14 или 15 години. Направо бях втрещена. Сестра му е с екзалтирал козирожки Марс в първи дом, в напрегнат аспект със Сатурн в 7 дом и Луна/Плутон - предполагам, че мъжО луд го прави, намерила си е подчехлен мъж, който да я слушка. Но те и двамата имат кофти наследство от баща си, няма как да не се наследят тези гени, все нещо отива и при децата.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #173 -: Май 19, 2014, 10:00:05 am »
За Марс в Риби имам същото наблюдение за конфликтност (в мъжки карти). Избива си комплексите, като малтретира по-слабите. 

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #174 -: Май 19, 2014, 02:54:08 pm »
Дали един Марс е "силен" или не се водя по това доколко е изразен практически в живота. Това ми е основен ориентир и за всяка друга планета.
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #175 -: Май 19, 2014, 04:13:15 pm »
А как определяме как се справя практически? Как реагира в "марсови" ситуации - в ситуации, в които човек трябва да поеме някаква инициатива, когато е поставен в конфликтна или животозастрашаваща ситуация, когато трябва да отстоява нещо? Може би също така доколко човек е предприемчив... За мен инертността не е марсово качество, но съм я виждала при хора със силни есенциално и акцидентално Марсове, вкл. и в аспект със светило.

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #176 -: Май 19, 2014, 05:28:48 pm »
За мен инертността не е марсово качество, но съм я виждала при хора със силни есенциално и акцидентално Марсове, вкл. и в аспект със светило.

Предполагам е и въпрос на темперамент. Той като цяло си влияе в доста повече посоки, отколкото подозираме. Пък варианти много, всичко е до голяма степен индивидуално. Марс може да е подчертан, но ще се изяви и според знака, може да не е носител на типично очакваното, методите му ще са специфични, допълнително и аспектите казват "как". 
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Рени

• Hero Member
« Отговор #177 -: Май 19, 2014, 07:22:03 pm »
Това че ,Марс се изразява нетипично не го прави слаб -слаб е ,когато е обезоръжен ,когато го изненадат в гръб,а на това е способна единствено Венера и може би понякога Меркурий. ;)
Така че нито Марс в Риби,Рак е слаб ,нито Марс в Козирог ,Овен е задължително силен ....

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #178 -: Май 19, 2014, 07:25:12 pm »
Така че нито Марс в Риби,Рак е слаб ,нито Марс в Козирог ,Овен е задължително силен ....

Ами Рени, зависи какво разбираме под "сила" и под "слабост".  :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #179 -: Май 19, 2014, 07:49:55 pm »
Моята гледна точка ,опит  ,изразени астрологически или тази на астрологичните книги ?!? :)