Два пъти леко пуснах кръв от сутринта, дясна ръка.
Дадох кръв за изследвания и после ме нападна психично болна, имахме лека схватка, искаше да ми вземе телефона, който държах, след като имахме и вербална конфронтация, обиждаше, говорише глупости и плашише малкия. Сега имам следи от ноктите й.
Случка при парк с детето до мен.
(Не е нужно да казвам, че институции в нашата държава нямаме хич, нали. А такава институция като мвр изобщо, там е най-зле, направо да закриват. Нямам нито една опорна точка да ги защитя или да им кажа браво към момента. Някои граждани, 112, бърза помощ и обществен ред държат все още някакво прилично ниво. Това е в Бургас.)
И нещо жизнеутвърждаващо: При транзит през Пловдив, мисля, че се казва Карловско шосе средният изход към магистралата, та там, отдясно в посока магистралата, има бензиностанция на Ромпетрол, наредени са заедно с Шел и Газпром, май. На Ромпетрол работи млад мъж без ръка. Усмихнат, бърз, чевръст, работи с желание, изми предно и задно стъкло, не се скатава. Не чака и само на телковата пенсия. Обаче много повече браво на Ромпетрол, че са му дали шанс да прави това!