Мисля, че съм качвала картата на девойката тук - често съм я споменавала по повод на заточен ретроМеркурий. Надделява Луната в първия градус на Рак в седми - макар и на нея кажи-речи единственият й аспект да е този с Марс. Няма Марс и Слънце във външността или излъчването й - има изключително слаба и фина структура, висока е, не казвам, че е кльощава, но не е и атлетична - има такива фигури, при които не личат мускулите сякаш под кожата и колкото и да са слаби, излъчват женственост и мекота. Никаква физическа сила - не може да вдигне повече от десет кила, никаква издръжливост - не може да стои права повече от половин час. При това тренира много усърдно - народни танци, йога, зумба и т.н., не пропуска тренировка, отговорна е. Може силният Марс и в това да се изразява - култивиране на силна самодисциплина, безрезервна лоялности и отговорност. Иначе пряко си отиграва марсовата неудовлетвореност с мрънкане и задействане на рицарския комплекс "принцеса в беда". Има Венера в Скорпион и вероятно може да е манипулативна в интимна среда, но не съм виждала много от тази скорпионска Венера у нея.
Руса коса, топли светлокестеняви очи, няма и много Нептун там. Юпитер е в Лъв и при толкова огън е много интересно как женските планети надделяват безпрекословно.