Автор Тема: Марс  (Прочетена 457735 пъти)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
Re: Марс
« Отговор #2130 -: Декември 03, 2024, 10:02:59 am »
Готова съм за ретроградието на Марс.
Като "горда" собственичка на такъв, точката на обръщане е в точен тригон със Слънцето ми у6. Взаимна рецепция по управление. Транзит Слънце секстил Марс.
И понеже цял живот това екзалтирано Слънце е най-силният ми жокер, получих похвала от шефа. Потупване по рамото, но това за овнешките много работи, ние за слава се хвърляме в боя, смелото сърце най-отпред, първа жертва.
Пък и да си го кажем, доста често дори и потупването ни се спестява, затова защо не!?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2131 -: Декември 03, 2024, 05:47:22 pm »
Готови за стационарността на Марс в 6*на знак Лъв-5/6 декември.
Ух, при мен е в хармония със светилата, но при малката е точно на Луната в края на 8д. и квадрат на Слънцето ѝ в края на 11д. , като в същото време транзтен Плутон ѝ мачка Сатурна в края на 2д.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2132 -: Декември 04, 2024, 02:04:03 pm »
При мен попада в шести дом и още от сега започна да ме хваща някаква настинка покрай смотаното време. Дано поне да мине бързо!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7796
« Отговор #2133 -: Декември 06, 2024, 03:10:20 pm »
Готови за стационарността на Марс в 6*на знак Лъв-5/6 декември.
Какво всъщност да очакваме?
Ако е хронократор -неща,които сигнифицира Марс.Ако хваща точка в натала-също.
При мен застава на к4(почти),квадрат с Юпитер ,упр.7,8,11 домове.
Има планове за този ден ,ще видим.
точно на деня сглобявахме уреди,мебели в едното жилище,а синът ни беше на официалното си дипломиране.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2134 -: Февруари 23, 2025, 01:20:36 pm »
Ако наистина се наложи да ми правят операция за наместване на счупената кост на дланта, ще трябва ли да се изчака Марс да тръгне директен и опасно ли е, Ако се направи през стационарен Марс?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2135 -: Февруари 23, 2025, 02:42:44 pm »
Ако наистина се наложи да ми правят операция за наместване на счупената кост на дланта, ще трябва ли да се изчака Марс да тръгне директен и опасно ли е, Ако се направи през стационарен Марс?
Ако,ако,ако.......планувана ли е операция?Точно по стационарен Марс ли е планувана?
Ако се наложи такава,причината ще е финансова.Тоест,за да се вземат едни пари.
Марс хронократор ли е тази ти сол.година?

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #2136 -: Февруари 23, 2025, 06:46:28 pm »
Марс застава стационарен на 3 градуса преди съвпад с наталния (12 дом) + опозицията със Сатурн. Утре трябва да изнасям презентация пред големите босове във фирмата + новия биг бос, за която не се чувствам подготвена и заради която вече си навлекох гнева на моя шеф в България. Марс ми е У10... Не ми изглеждат на добре нещата.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2137 -: Февруари 23, 2025, 08:07:07 pm »
Ако,ако,ако.......планувана ли е операция?Точно по стационарен Марс ли е планувана?
Ако се наложи такава,причината ще е финансова.Тоест,за да се вземат едни пари.
Марс хронократор ли е тази ти сол.година?
Нищо не е планувано засега, защото чакам второ мнение от друг ортопед. Не съм наясно дали е без операция не може да се намести тази кост. Ако мога да я избегна, ще го направя, пък и нямам кой знае какви пари. Няма да се учудя, ако причината поради която ме карат, е да се вземат пари. Докторите в днешно време са станали по-големи търговци и от самите търговци! Неслучайно ги наричат бялата мафия.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #2138 -: Февруари 23, 2025, 10:46:32 pm »
Ако се слага имплант си е скъпо при всички случаи. Едно 2000 лева трябва да могат да се извадят и то тия операции ако се правят е по - добре да е веднага. Никой няма време да се интересува Марс в каква фаза е.

andy9608

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #2139 -: Март 11, 2025, 03:45:00 pm »
Здравейте,
При Марс транзитиращ през 1ви дом, добре ли ще бъде да се  прави естетична  операция по лицето?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2140 -: Март 11, 2025, 04:27:26 pm »
Марс е затова,за да боде,да пуска кръв..

akruks

• Hero Member
« Отговор #2141 -: Март 11, 2025, 11:03:08 pm »
Здравейте,
При Марс транзитиращ през 1ви дом, добре ли ще бъде да се  прави естетична  операция по лицето?
гледа се цялостно, но видях в солара ти К8 в 5д, - интервенция за разхубавяване  :)

andy9608

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #2142 -: Март 12, 2025, 11:34:11 am »
Благодаря ви много, притеснява ме това,че тази операция е  поправка на първа  преди година  и половина, която не беше много успешна и ми създава доста  проблеми. Понеже  ще се отделят доста средства ми се иска този път резултатът да е задоволяващ и да се  приключи сагата. И ако има аспекти, които пречат, да ги избегна.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2143 -: Март 13, 2025, 07:51:11 am »
Операция като поправка по ретро Венера(разкрасителна) и ретро Меркурий не е ок,ако по натал не са такива.Луната да прави плавни аспекти със Светилата по натал и/или с управителя на 1ви дом.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2144 -: Март 13, 2025, 08:19:33 am »
Благодаря ви много, притеснява ме това,че тази операция е  поправка на първа  преди година  и половина, която не беше много успешна и ми създава доста  проблеми. Понеже  ще се отделят доста средства ми се иска този път резултатът да е задоволяващ и да се  приключи сагата. И ако има аспекти, които пречат, да ги избегна.
При теб 1д е зает от Лъв и Марс в Лъв ще е в хармоничен аспект с ретро Сатурн в 9д. , Сатурн при теб управлява голяма част от 6д, 7д и 8д. , по Сатурн са кожа и кости, хрущяли, така че ще се оправиш, гледай само за деня на интервенцията Луната да не е в Скорпион, а да е в знак, подходящ за лечението на даден орган. Носа и горната част на главата са по Овен/Марс, а долната част и врата по Венера/Телец