Автор Тема: Марс  (Прочетена 398225 пъти)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
Re: Марс
« Отговор #765 -: Юли 04, 2015, 07:41:55 pm »
Винаги при транзит на Марс през АЦ си удрям главата някъде!

Преди 4 години при негов транзит през АЦ много нелепо си ударих главата в ръба на един шкаф. Ударът беше силен, нямаше кръв, ходих в болница за всеки случай да ме прегледат. Появи ми се огромна подутина, не можех да лягам върху наранената страна близо три седмици.

Последният път когато транзитен Марс мина през АЦ, ми падна една дървена релса на главата :) Дърпах завесата у дома, тя се откачила от едната страна и точно върху главата ми се стовари.

Марс е У6, АЦ ми е във Везни. Марс и Венера са в точен секстил в натала, досега не съм имала дълбоки нарязвания/порязвания с кръв, нито изгаряния. Никога не съм страдала и от главоболие, но последно когато тр.Марс съвпадна с натална Венера получих адско такова, оказа се че е от анти-бебе хаповете :)

Поне нямам съмнения относно точността на часа ми на раждане.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #766 -: Юли 04, 2015, 07:52:47 pm »
Дияна, по-скоро ми се струва, че може да се скараш с някой. Да си имала конфликти тези дни.

И аз опитвах да си засека Асц по транзити на Марс, но не ми се получава, голяма навалица ми е в Овен и трудно се разграничават нещата.

Happy58

• Гост
« Отговор #767 -: Юли 04, 2015, 07:55:39 pm »
При мен Овен е инретсептиран и не знам дали ще се прояви Марса, но скоро ще дам обратна връзка - някъде около 22-23 юли :)

Но тя Флора е преди мен - ще чакаме нея.

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #768 -: Юли 04, 2015, 08:43:06 pm »
При мен се очертава марсов възврат в края на Юли.
Обикновено се случва нещо от финансов характер.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #769 -: Юли 05, 2015, 09:45:18 am »
Мой приятел Марс много ме е напънал на карета. На квадрат към нат Меркурий имах златна уста.  :012:
Сега го чакам да квадратира Венерата.
Хич не го обичам на квадрати. Тъкмо оправих пораженията от изгарянията по крака, а вече с нови травми - дупнато от нож на едната ръка. На другата ръка имам прекрасни драскотини от едно желязо - прекрасен параметър на травмата. За момента само ляв крак е цялостен и без белези. Но има време. Още три квадрата трябва да направи. Все ще се справя и със здравите части от тялото.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #770 -: Юли 05, 2015, 11:35:47 am »
Лелее, то това като във филм направо.  :-X
Хем снощи гледах един такъв кървав.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #771 -: Юли 05, 2015, 12:38:29 pm »
Весо, много се впечатляваш. Малко кръв, малко изненада и мазане с разни неща, за да зараства бързо. Не е кой знае какво, щом съм в цялостен вид. Няма ампутации. Следователно всичко е ок.  :08:
Само белези много остават. На мъжете ги обожавам. Но на жена малко никакво - нямам 'търговски' вид.
На предните квадрати от Козирог, тогава страдах много по колената - няколко падания имах, не помня какво още беше. Но като първолак ходех с ожулени колена. На опозициите май нямах такива оплаквания, нито на опозето към нат Марс. Мен явно ме морят каретата и това си е.

Иначе квадрат към Меркурий беше много впечатляващ. С моето момче имаме точна опозиция на Мерковете. Марс направи квадрат и към неговия. Резултати - скандал от нищото и за някаква голяма глупост. Много детско беше.  :012: Аз се държах по-прилично. Сега той изкупва грехове, посипва си главата с пепел и се чуди как да ми угоди. Грешните мъже са сладки.  :08:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #772 -: Юли 05, 2015, 05:28:49 pm »
При възврат на Марс вдигам луди скандали по домашному. 

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #773 -: Юли 05, 2015, 05:47:08 pm »
Уран къде ти е нат. Марс?

При възврата му тази година май нямаше нищо особено, не помня, честно казано. Тогава с Венера ми минаха през цялото Овенско войнство. Ще трябва да помисля, ако си спомня нещо.
Сега ще ми квадратира първи дом и всичко в него, да вземе да разпали страстите малко, че е голяма скука.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #774 -: Юли 05, 2015, 05:53:31 pm »
В 4 дом ми е, Сатин. :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #775 -: Юли 05, 2015, 06:50:59 pm »
Uran, значи ти си доста уравновесена за Уран, щом веднъж на 2 г. вдигаш скандали ?!?  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #776 -: Юли 05, 2015, 06:52:51 pm »
На 23-ти август ми предстои възврат на Марс в 10-ти дом, ( в съвпад е с МЦ). Забелязвам, че при възврата му винаги пътувам някъде ден преди, след, или на точната възвратна дата. Странно е, защото Марс не е свързан с домове-сигнификатори на пътувания в картата ми. От друга страна е диспозитор на Луна и Меркурий, които са ми управител и съуправител на 9-ти дом, вероятно това е връзката. Все пак тази му събитийност е за предпочитане пред травмите по главата при преминаването му през АЦ :012:

Някой спомена драскотини по-назад в темата, аз непрекъсното имам одрасквания по ръцете и краката от котките. Имала съм 2-3 по-сериозни случая през годините, когато са ме наранявали и по-дълбоко, имам си белези по ръцете за спомен и доста ваксини против тетанус :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #777 -: Юли 05, 2015, 08:07:02 pm »
Мей, Марс е  винаги във връзка с  АСЦ/1-ви дом и инициира, насочва  към оправдана цел/кауза, идентифицирайки се със същите. АСЦ ти варира между Везни и/или  Скорпион, значи Венера е в знак любящ пътешествията или в аспект със сигнификаторите за пътуване, както и  Марс, да е в аспект със същите и  като се качи горе на върха ,ти харесва да те виждат като авантюрист, даже и за ден -два, изразявайки онова,което желаеш. Не забравяй, че твоята Луна е подвластна на Марс, а същата нали показва за какво копнеем, от какво имаме нужда?!? ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #778 -: Юли 05, 2015, 08:11:10 pm »
Защо така реши, Рени? Може да държи останалите вкъщи във форма с някой и друг скандалец чат-пат, а веднъж на две години — особено голям :57: Уране, извинявай, че така на твой гръб  :-*

Рени

• Hero Member
« Отговор #779 -: Юли 05, 2015, 08:21:13 pm »
Рептил, чета споделеното и след това изказвам мнение -не е до решение. ;)