Настана време травматично- вчера отидох за профилактика Луна в Дева,да дам кръв,че гледам Марс на два градуса от Асц./нат.Марс,а тр.Юпитер в Дева точно върху тях кацнал,викам ще пролея кръв доброволно,вали,няма да има никой,абе изчаках си чакалото,пред мен 29 човека да плащат и още толкова да чакат за кръв в Цибалаб,изчаках търпеливо,сама не си вярвам как,момиче припадна от страх,бледо като тебешир,деца пицят,мразят майките си ,че им го причиняват,за детският сектор сложили мед.сестра-момче,младичко,само му се изпотяват стъклата на очилата от зор,вътре задух,мирише на кръв и урина,аз затворих очи и визиализирам планина и свежест, цепи ме главата,ще ми се пръсне,много негативна енергия поех там
прибирам се, почнах да готвя на дом.любимци, пасирам крем супата от карфиол,да я преместя и се попарих, след един час като нахраних гладната войска у дома, отидохме за минерална вода,навсякъде празно,един се залепи зад мен,с видим недотиг на психично здраве ,премина непростимо личното пространство и пристъпя,обръщам се той иска от моята чешма да си налее бутилките,не можело с толкова туби да наливаме,погледнах в разширените зеници и празен поглед и си викам,абе не съм толкова луда,че да му скоча,гледам синът ми кипва,,заставам помежду им и му отстъпвам с думите-има толкова свободни чешми тази ли си хареса,болен си човек,пиеш ли си хапчетата,оня се сви и се скри под чадъра без да се обърне,туширах безмислен скандал,напълнихме,пренесохме тубите,вали дъжд,аз с качулка навеждам се да взема туба ,а синът ми отваря в същия момент багажника , челото ми се оказва в траекторията му и ме прасна отляво,хора чакат да паркират на нашето място,задръстват движението,аз спокойно си вадя телефона да видя в колко часа е реализиран удара,прибира ме се,у дома се разцепих на отворена врата в килера,този път лявата гърда пое удара,продължава да ме боли зверски главата,цял ден,много рядко ме боли,кръвното нормално,пулса забавен, днес ми няма нищо
Марс- виновника за главоболието и ударите , вчера е бил на 9,39 Дева,Юпитер на 12,26 - нат. Асц. 12,25, а нат.Марс е на 12,38