Искам да попитам нативите с акцент върху Марс, Овен, Скорпион, усещате ли вече проявата на градуса, в който Марс ще е стационарен ? Имате ли чувството, че импулса ви тика да правите нещо, но не знаете как или какво, с кой точно ? Дразни ли ви монотонността във всичко около вас, имате ли усещането, че всеки момент нещо ще се случи? А желанието да направите нещо необмислено ?
вчера се отпуши,там дето врънкам от месец да отидем хем на риба,хем да си посетя приятели ,от който си купувам козе сиренце и мед от балкана, да си набера мащерка,равнец и кантарион
но ретро марса ми шъта из 3 дом,затова поглеждам сутринта - мунданно голям кръст Мерка Близнаци /пак 3 дом пътуване/ в каре Луна/Нептун Риби-Юпитер Дева- Сатурн Стрелец,и Мерка води парада
ретро Марс в квинконс с Меркурий и Уран
тръгваме сутринта и нещо ме напряга,до степен на тревожност и кара да се върна,дали съм изгасила печката от сутрешното кафе и слава Богу,че се забавихме с 5 мин.-на Илиянци , там дето въртят автобусите в тясното,пред нас стана катастрофа-челен сблъсък,един лешпер с ауди изпреварва при колона в двете посоки и рейсове за завой,следващите три коли и те се надянали отзад ние бяхме седма кола,слава богу нямаше жертви,освен материални, продължаваме един тир реши да минава през Дефилето,кошмар,завой,без видимост и невъзможност да го изпревариш,успяхме на един от малкото прави участъци,продължава да ми е напрегнато,по цялото шосе сгазени змии,такова чудо не съм виждала,25 години пътуваме там
следобяд се връщам от едно изворче в планината,гушнала букета с мащерка,кантарион,задминават ме цяла банда рокери-25 парчета,облечени в черно и с ревящи мотори,изкараха ми акъла в безвремието и тишината,вървя си покрай мантинелата и едно голфче с местни тийн ме задминава с бясна скорост и бие спирачки,над нас сипей надолу към реката също,нещо жълтеникаво се
извъргаля под колата,тя поднесе,а аз си викам,моля те Господи,спаси ги,те са твои чада,разминаха се на косъм и продължиха по пътя, а там размазан остана огромен смог с жълто коремче нагоре,ясно си личаха къде са минали гумите,беше се самозахапал,поразмърда се но,не успя да изпълзи от пътя,преди да връхлети отгоре му един камион
аз бях пасивен зрител като на лента мина всичко,на връщане рокерската банда ту ни задминаваше, ту ние тях ,спираха на всяка бензиностанция,а ние за сладолед
прибрахме се живи и здрави,но изгорели от слънцето,червени като раци- /пак марс/ ,горещина +силен вятър