Автор Тема: Марс  (Прочетена 394741 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Марс
« Отговор #2100 -: Август 15, 2024, 11:58:24 am »
Корея, цикъл Марс -Юпитер няма отношение към изброеното от теб. Но, действащата квадратура Марс- Сатурн -да, ако са активни през годината или атакуват годишните ти управители. Юпитер не може да вреди, а сега в Близнаци просто не може да подкрепи очакванията.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2118
« Отговор #2101 -: Август 15, 2024, 05:05:35 pm »
Аз това го отдавам на Марсовия възврят, вероятно подсилен от Юпи.
Тия гадости се случиха , когато тр. Марс беше на 2-3 гр преди нат. Марс.
Днес ми е точният съвпад, дразня един бивш, вчера и днес шефа и секретарката ме пощуриха с едни ненавреме оправени документации. То те си оправяха нещата/ баш по ретро Мерк/, но и аз трябваше да дремя до тях.
Явиха се и двама бивши обожатели, ама аз както съм яхнала метлата, вече съжаляват. :D
« Последна редакция: Август 15, 2024, 05:07:28 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
« Отговор #2102 -: Август 15, 2024, 05:25:25 pm »
Юпитер в Близнаци не може да подсилва. В момента е активиран подвижния кръст и неговите мунданни управители  и всички, които имат точки там, реагират подобно. Разбира се с по-голяма сила тези с Луна и Марс в подвижни знаци. Ти само през 2 г ли реагираш с  такива "симптоми " ? Едва ли.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Корея

• Hero Member
« Отговор #2103 -: Август 15, 2024, 06:32:17 pm »
Като цяло не съм от най- спокойните, но възвратите на Марс са ми критични периоди.
А откак и прогресивния наближава АЦ , от много хора съм заклеймена като проклета и гадна.
Обаче го приемам с гордост, виждам колко позитиви носи да си агресивен и нахален.
Понеже натурата не ми е такава, това ме хвърля и в съмнения и размисли дали съм права, но все по- бързо преодолявам тези колебливи периоди.

Рени

• Hero Member
« Отговор #2104 -: Август 17, 2024, 10:54:07 am »

А откак и прогресивния наближава АЦ , от много хора съм заклеймена като проклета и гадна.
Обаче го приемам с гордост, виждам колко позитиви носи да си агресивен и нахален.
Понеже натурата не ми е такава, това ме хвърля и в съмнения и размисли дали съм права, но все по- бързо преодолявам тези колебливи периоди.

Корея, аз съм родена с Марс в знак на Асц. Всичко онова, което не ти е приятно в начина ми на изразяване, може да ти е в помощ като размисъл, да не го правиш, докато си в този период и обратно, ако нещо от начина, по който се заявявам ти харесва, може да го пробваш в ежедневието си. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #2105 -: Септември 18, 2024, 06:48:49 pm »
Марс ще бъде  в дома на Рака доста дълго време / 05.09- 18.04/ с кратък отпуск / 3.11- 05.01.25 / , но с различни послания. До кулминцията на цикъла си е източно ориентиран и макар във воден знак, все още горещ, надъхан, импулсивен и  в тригонокрацията на Венера. След това става западен, влиза в своята си нощна секта и вече сам владее тригона си/ разбира се с условието, че през деня или нощта се запазва традиционното управление на водния тригон/, спада вътрешната мотивация за външна изява и се ангажира с по-лични, интимни инициативи. Ако  някой има неотложни инициативи, инвестиции, може да използва периода преди кулминацията, след това е периодът на реваншизъм, съревнование, откъсване, прекъсване и периодът за секс и не дейности, които не изискват много динамика. Това че, Марс е в знак на падение, намалява количеството на неговите екстремности, рискови действия, сблъсъци, но и количеството на качеството производителност в съответните сфери. Марс има управление до януари ' 25 г върху северния възел и поставен в кардинален знак ще активира затъмненията по оста Овен-Везни . Дъгата 17-29 * Рак е под наблюдение и всеки, който има рождени точки в кардиналните знаци вероятно ще усети напрежението поради или от промяна.
« Последна редакция: Септември 23, 2024, 11:14:58 am от Рени »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2106 -: Септември 19, 2024, 10:24:47 am »
Марс е в падение в знака Рак, в заточение се намира във Везни и в Телец

Имам северен лунен възел в Рак 16*38' и е в тригон с натален Марс на 14* Скорпион, и на всеки 2г приблизително Марс е минавал над възела, последно на 26 април '23, гледам снимките да си припомня събитията, с куче и внуче, малко преди това с боядисване на яйца и месене на козунаци, активирал ме е с домашна дейност в семейството

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7590
« Отговор #2107 -: Септември 19, 2024, 11:44:58 am »
Точката на стационарно/ретроградно движение на 6*в знак Лъв от 7 декември 2024г.
Ще спре стационарно преди директно движение в 16/17* на рак.
Марс в Рак е много чувствителен на тема "семейство",обидчив,подвластен на Луната и затова и често сменя приоритети.
Емоционално зависим в действията си,"пиян"от емоции и чувствителност.
При мен ще се обърне в ретроградно движение почти на к4 в квадрат с Юпитер.Куспида на 3ти дом е в другата му точка на стационарно Ст в рак.
Синът ми е със съвпад Марс/Венера в 8ми дом(рак),ще има три марсови възврата.
Профекция асц.е в Овен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2108 -: Септември 19, 2024, 01:35:01 pm »
Олеле, малката е с Луна на 6* Лъв в 8д., Слънцето на 6* Скорпион, по принцип си е кълбо от емоции, но понякога ми е трудно да я разбера, дали наистина страда или ни манипулира като демонстрира, че страда, понеже и това го има, да се прави на жертва с цел да я съжаляват и да става на нейното винаги.

Рени

• Hero Member
« Отговор #2109 -: Септември 23, 2024, 11:14:10 am »
Акрукс, благодаря, ще поправя.  :)

Корея

• Hero Member
« Отговор #2110 -: Септември 28, 2024, 09:46:57 pm »
Покрай началото на новата учебна година направо изключих за това, че очаквах транзитен Марс на АЦ баш на 16 септември.
И този път не беше безаварийно, моята колежка три дни преди да започнем работа с ученици ми заяви, че излиза месец в болничен. Знам, че е фалшив, защото старта на нова учебна година е голям стрес - деца, забравили всичко и бумащина и входящи тестове, разправии кой къде да седне, организационни и всякакви разправии.  На всичкото отгоре мислех да се пробвам за ново работно място, но ми стана съвестно да оставим класа без двете му госпожи.
Много съм ѝ ядосана, не се чувам с нея, оправям се с помощ от други колеги, защото има разлика в това да си учител сутрин и следобед.
На всичкото отгоре ще присъства на обучение заедно с мен , докато е в болничен, защото е по далаверите и безплатните неща и няма да казвам как ме сърби да ѝ разваля рахата. Със сигурност си плю на реномето със сторита във ФБ от пътувания. А мнението на другите за нея винаги е било негативно, но сега направо се изложи здраво.
За мен беше поредния урок как приятелство няма, има интереси и изгода.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2111 -: Октомври 01, 2024, 02:47:43 pm »
Марс сега видях, че е в 1д на АС в лунара от 19 септ. Затова и толкова удари понесох от метални съоръжения, като описания инцидент тук https://astra.la/forum/index.php?topic=1544.msg212839#msg212839 , от който още имам синини по гърба, в автобуса станах да снимам летящи балони над един замък , като тези в Кападокия, ставането беше придружено с оскубнат кичур коса, беше ми се закачила косата на метална гайка с винт на счупена дръжка на седалка, после наби спирачки , залитнах и се ударих в металните части на седалка от другата страна, накрая зави рязко и си ударих гърдите и главата в трета седалка. А от снощи имам странно главоболие в областта на очите и челото, все едно са ми били ботокс, стяга ме като с каска, дъщерята и внука са в болничен от вчера, с ковид, а до онзи ден съм била при тях  :(

Рени

• Hero Member
« Отговор #2112 -: Октомври 01, 2024, 04:15:08 pm »
Акрукс, да се възстановяваш добре и бързо!  ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #2113 -: Октомври 01, 2024, 04:19:32 pm »
Кардинални знаци или управители в кардинални знаци на 1, 6, 8, 12 домове и без подкрепа от бенефици или в знаци на бенефици, в периода, докато Марс е в Рак и източен,  е сигнал за внимание от инциденти. А, това че не е в соствени условия, да е повод за дразги, напрежение с другите. Но, пък нито инцидентите, нито дразгите ще са радикални.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 424
« Отговор #2114 -: Октомври 02, 2024, 09:54:11 am »
Отчитам се с марсов възврат. Марс е в 12 дом при мен, У10 и СУ5. Днес щях да сляза да бия една...."дама" на пътя, но като цяло няма нерви. Иначе съм доста енергизирана напоследък.