Здравейте на всички.
От юни месец съм в процес на интервю за нова работа в една фирма. Първият етап на пресяване го минах през юни. Миналата седмица ми се обадиха, казаха, че имало замразяване на подбора за лятото (предполагам са избрали кандидат и са се отказали от него впоследствие) и ме попитаха дали бих желала да продължа на втори етап. Аз се съгласих.
Проблемът ми е астрологичен, ако бъда одобрена до края на годината.
1. В момента почти имаме ретро Юпитер - при обръщането в директно ще се окаже, че работата не е толкова бляскава.
2. За ретро Марс да не говоря - управлява ми 6 и 7 домове, намира се в 10 и цикълът ще е върху К10.
3. Ретро Мерк през края на ноември - нач. на декември.
4. Предстои Сатурн върху Слънцето ми и влизане на СЛВ върху Слънце - затъмненията от септ/24, март/25 и септ/25 са ми върху Слънцето.
5. Плутон ще навлезе през К4, което ще доведе до окончателна смяна на мястото на живеене.
6. Опозициите на Марс/Плутон са ми около ИЦ/МЦ и в тао с Луната (е, секстилът със Слънце може да омекоти нещата, но практиката показва, че пак няма да е лесно)
7. Догодина пак ще ме удари карето на Уран към Марс, а после и Юпитер - това лято ми донесе прекратяване на връзка. Изведнъж ми писна и казах край.
Единственото хубаво е, че Плутон У2 се обръща напред.
Не ми се иска да загубя сигурна работа, заради тоя дето духа. Но работата, за която кандидатствам е много интересна, перспективна и добре платена. А настоящата ми няма развитие от години и няма и да има.
Какво мислите в перспектива?
Постът е в темата за Марс, щото сякаш той ми е най-важен. Забелязала съм, че ми е основен тригер.