В последните четири дни всички мъже около мен се активизираха.
С т.нар. "титуляр" - за който целият форум чете терзанията ми, имах връщане на комуникацията, изясняване на отношенията и разговор, който не ми беше приятен. В крайна сметка там финалът остава отворен и до месец-два ще се види какво става.
Има двама, които отвреме-навреме се присещат и ме налазват. Е, вчера и двамата се присетиха. Отразих ги вяло. С никой от тях не се видях.
Тази вечер имах приятна изненада от трети - кола с шофьор, рози, шампанско и хубав ресторант. Но цяла вечер ми говори за пари и ми фамилиарничеше, което ме вбеси. И все пак или съм тотален ръб, или вече нищо не може да ме трогне, защото изненадата си беше хубава. Но ми беше равно и скучно и бързах да се прибера. Поне малко се разсеях.
Има и още един, който от няколко дни е включил на лИбовна вълна и не спира да ми праща романтични смс-и. Не знам дали ми е приятно или ме дразни.
От изброеното за моята Венера значение имаше само първото. А то стана при точния квадрат на Марс с Венера. Тоест, Дракониада правилно си посочила каква е тенденцията.
При мен е правило при опозиция и квадрат на Марс към Венера да се връщат стари и появяват нови мъже. Много предложения, много възможности, но...нищо, което си струва.