Не си спомням точно кога се случи,но помня че видях ефемеридите и много се изненадах.Беше някой септември,Марс беше в Дева!
Имах среща с приятел и трябваше да премина през един парк на здрачаване.Един по-млад от мен,едър и здрав се размина с мен.Попита ме колко е часа,казах му че не знам.Той се абърна,сграбчи ме и ме повлече в храстите.Задушаваше ме по пътя и не можех да разбера ще ме убива ли или ще ме изнасилва и убива.Не можех да се освободя от дахвата му,а въздухът едва ми стигаше.Можех да го хвана за чатала и това ми беше единствения изход да се освободя.Той ме стискаше още по-здраво,но и аз реших да те го пускам до край.Той ме пусна,сви се,а аз му набих два шута в главата и побягнах.Няма да влизам в подробности какви филми и целият ми живот,че ми минаха през главата докато ме влачеше без въздух.
2002 г септември съм имала много точни транзити.
Марс Дева,3Д квадрат нат Сатурн.
Плутон Стр,5Д опоз Сатурн.
Юпитер Лъв,опоз нат Юпитер/Марс
трз Сатурн секстил нат Луна
трз Уран(У8) от 8Д секстил нат Луна(в натал Луна/Уран опоз)
Лилит съвпад с нат Венера(нат тригон)
Хирон квадрат нат Плутон(У5)
трз Меркурий (ретро)Везни опоз нат Венера.
Разглеждам Меркурий за това,че е управител на Марс и прави опоз на Венерата ми,нападателят беше с 4-5 години по-млад.
По това време трз Уран/Сатурн са в тригон и заедно са пускали секстили към У1.
Плутон трз тригон към Слънце/Венера
И нападението и благоприятният изход имат причини,но аз прехвърлям вината нърху Марс и Плутон,които едновременно удариха Сатурн.