Флора, съжалявам за неудобството ти .... надявам се бързо да премине. Твоя Марс с какви характеристики беше?
Намерих го - в 6. дом и У10 - нали така ... За 6 дом е ясно, но защо пък по женски теми ... нали вече е отминал Луната. А, да не би да му влияе мунданната опозиция с Плутон?
Мерси, Хепи. То това се случва всеки месец за ден, не е нищо ново.
Според мен е от ранената луна- в натала натална опозиция между луна и марс.
Обаче имам новини по марс. Вчера в късния следобед ме почна едно невероятно главоболие-направо мигренно. По принцип се случва да ме боли глава не рядко, но това си беше направо като мигрена. Дори след хапче, което винаги помага в такива случаи, нямаше промяна. Чак ми стана лошо от болката. Премина късно вечерта. Но нито хапчето, нито допълнително магнезий, нито пиенето на много вода помогна. Значи отдавам го на марс през АЦ. Мръднах минутите, поне мога да го ректифицирам.
Часът на СГРАОН май излезе верен. Според тях съм родена в 11.30 , майка ми беше предположила малко по-ранен час и аз си го нагласих на 11.28. :012: Но сега го върнах пак на 11.30, даже 11.31 ако трябва да съм точна. Поне гледах градусите на транзита, значи оставям го на 11.31ч
Твоят АЦ на колко градуса беше ?
А иначе марс обикновено ми влияе по работните теми, но в рак не го усещам добре. Овнешкото слънце си казва думата- иска силен транзитен марс.