Работят лунациите и още как.При сина ми ,затваря тао с връх Юпитер в 7ми градус на козирог,упр.1,упр.4ти домове,квадрат Сатурн в 4ти,квадрат Меркурий в 10ти...........доста събития,но мога да споделя за това на което бях свидетел.Синът ми дойде до при нас,спря колата на пътя(широко платно),нямаше други коли.Колоездач катастрофира в спрялата му кола и му издра капака.Синът ми звъня на застрахователи,писа протоколи с велосипедиста......сложна работа,разправии.Разбира се,не е болка за умиране,но без кола ще бъде ,докато му боядисват капака.
При мъжа ми лунацията е точен тригон Юпитер упр.на 4ти и 1ви и квадрат Слънце.Имаше събитийност,но докато синът ми се занимаваше с колоездача,ужасно фучене се разнесе от къщата,някаква помпа на парната инсталация се скапа.........до сега се занимавахме с нея.
И при двамата ,и мъжа ми и сина ми ,лунацията е на к8 -пари дават тези дни ,сериозни суми и двамата.
При мен във 2ри дом-днес получих подарък от мъжа ми-обувки,утре ще пристигне още един чифт е поръчал.