Новолунието при мен попада в 11-ти дом и е в тригон с Луната У11 в края на 7-ми дом, орбис близо 2° ; в секстил на Слънцето във 2д. с орбис малко над 3°
При голямата ми дъщеря е опозиция с Меркурий У1 в 9-ти дом, има закупен билет за 10 август за бг, дали няма да възникнат проблеми
Да, имаше проблеми вчера при пътуването - внушила си е, че полетът е в 6 часа вечерта, а той е в 17ч., усетила се чак в метрото, като проверявала в колко часа е следващото влакче за летището, като видяла, че ще закъснее излязла и хванала такси за 30€. Имаше сгрешена буква в билета, който беше закупила онлайн малката дъщеря, а тя като проверила дали може да я промени са отговорили 110€. Все пак голямата дъщеря успя да хване самолета, без да променя буквата и късно снощи беше при сестра си и племенника си, когото не беше виждала от бебе, от януари 2018г.
Новолунието е в съвпад с Луната в 8д. на малката дъщеря , в квадрат с нейното Слънце У9 в 11д. и опозиция на Сатурн във 2д. - днес почина мъжът ѝ , който втора година лежеше под наблюдение в клиника близо до родния му град в Холандия, на 23 юли навърши 52г. Моят внук загуби баща си, а е само на 5г.