Да, нещо такова. Предложиха ми да стана рекламно лице на Сандро Фероне и да наснимаме колекциите, когато мога. Разменихме координати. Много им харесвам нещата, клиент съм и винаги се учудвам как така ги правят, че всичко ми заспива и се затруднявам да реша какво да взема, за разлика от други брандове, в чиито дрехи се чувствам, акто природно недоразумение
. Та - за мен ще бъде един творчески проект, с любими дрехи и аксесоари - тук мисля, че Венера и Луната в картата ми - ще си стиснат ръцете
ама и Нептун трябва да се включи
. Нали са снимки, а снимки много обичам - големия огнен тригон Нептун, Юпитер и Луна в натала ми, управители на 1,5, 10 дом
Наистина ще ми се напълни душата
Това може би ще е пикът и на СД Венера в съвпад със Слънцето ми в 10 дом и ингрес в Козирог?
Напоследък много обмислям аз самата да си взема хубав апарат и да мина през някакво базово обучение и догодина про-Луната ми, като влезе в Риби - очаквам да се случи. Даже тези дни - един фотограф ми предложи да ползвам негова техника - докато се ориентирам, както и материали за четене - виждам как интересът ми се измества към другата страна на обектива
Наблюдавам за сега и само споделям