Ами знам ли вече,аз имам три ,за апартамент се кани да ми купува,обаче заради ретро Сатурн го "възпирам" засега.По-принцип всеки ден ми носи по нещо........
Кои Венери получават подаръци
Сафо май беше с екзалтирала
Моята е точно обратно /в Овен, първи дом, У2/7, терма на Марс, съвпад Марс и Лилит/, горката толкова малко подаръци е получавала, че може да ги иброи всичките.
Дори и от семейството, обикновено ми дават пари да си купя каквото искам :017: От мъж никога не съм получавала подарък. От време на време някоя приятелка за някой рожден ден, ама това са единични случаи и май от години не се е случвало. За сметка на това аз си подарямвам сама, много обичам и на другите на подарявам
Единственият и най-голям подарък ми е кучето, ама аз си го поисках и тогавашният приятел на майка ми ми го подари, щото нямаше много избор, аз му отрових живота от мрънкане, че искам и я чаках една година докато се роди.
Венера квадрат Сатурн, ей тия се разсипват да получават подаръци /имам доста около мене/, а са толко стиснати, че и един бонбон не може да получиш даром
Венера в Лъв/Везни/Телец също често са облагодетествани