Люба, не съм колекционер, парфюмите са продължение на мен, ползвам ги ежедневно ,дори сама у дома.Но акъл нямям, особено напоследък и недостиг на пари, което пак не ме спря по ретро венера да рискувам с един чифт ретро модел очила-котешко око.
За дрехите ще премълча.
Явно една Грейс Кели иска да се излюпи в мен с ретро шика от златните години на Холивуд.
Има голям дисбаланс му приход/разход и скоро ме заплашва Хичкок или филм ноар в джоба.Вчера напълних огромна кошница козметика и в последния момент изоставих онлайн кошницата..сетих се за Венера и,че сигурно пак ще се почувствам неудоволетворена и прецакана. Някаква лудост ме обзе по това ретро, не мога да се контролирам, а Венера ми е годишен управител.Сега умувам за източник на доходи, че да мога да смогна.Неудоволетворение.Празнотата на материалните придобивки.Запълването ,опита за замяна на висши стойности , душевен глад с материални боклуци.Гладна съм за живот в друг смисъл и тези боклуци на лъФска Венера ме правят празна/нещастна,полуфабрикат,получовек.Абе май полудявам.