Автор Тема: Венера  (Прочетена 433111 пъти)

Av

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 90
Re: Венера
« Отговор #1230 -: Септември 15, 2026, 10:41:34 am »
Здравейте,
искам да попитам:  докато Венера ще е ретро, а на мен ми управлява целият хороскоп, асц Телец на 17 гр навярно ще започна работа. Венера на мен ще ми се движи през 6 дом, където натално са ми Плутон на 29гр-Везни и Сатурн на 10 гр в Скорпион. Това по транзит.
В солара ми за тази година/Рак в 3-дом, Луна в 6 дом Стрелец/ виждам, че Венера ще се движи през 5 дом, соларно ми е в 4-ти, в опозиция със Стаурн. Натално попада в 6 дом
2 въпроса: 1.по тази карта има ли вариант да се завърне някой мъж- Ex или ретроВенера главно ще движи ежедневието ми и работата? Дано като мине 3 пъти през Сатурн най-накрая си намеря работно място където са се чувствам ок.
2. Започване на работа по време не ретро Венера ок ли е? С ретрограден Меркурий съм родена, така, че не ме бърка когато е ретро
Качвам транзити за 10.10-защото някъде тогава смятам да се завърна на някаква работа.
Качвам и солара за 10.10.
Предварително искам да се извиня, че качвам транзити и солар в тази секция, но фокусът е върху Венера и за това прецених, че тук е мястото да попитам.
« Последна редакция: Септември 15, 2026, 10:50:18 am от Av »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14455
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1231 -: Септември 16, 2026, 05:47:57 pm »
Здравейте,
искам да попитам:  докато Венера ще е ретро, а на мен ми управлява целият хороскоп, асц Телец на 17 гр навярно ще започна работа. Венера на мен ще ми се движи през 6 дом, където натално са ми Плутон на 29гр-Везни и Сатурн на 10 гр в Скорпион. Това по транзит.
Венера ще стане ретро на рождения ми ден, имам Слънце и Венера във Везни, ще се движи назад през моя 3-ти и 2-ри дом. Как мислите, че ще ми се отрази ретроградната фаза, Венера управлява натално 2-ри и 9-ти дом и е позиционирана във втори дом?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13056
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1232 -: Септември 17, 2026, 01:58:50 pm »
Av, Венера не ти управлява цялата карта, управлява ти Асц. За да очакваш по нея събития трябва по натал да е  ъглова в 1,10,7,4 домове или в другите оперативни домове - 5,9,11; да е управител на годината, да е в 1,10,7,4, 5,9,11 соларни домове, сол Асц да е в нейна терма, СД Асц да е в нейна терма. “ Някой мъж” може да се върне и без ретро Венера. 6 дом не е дом на работата.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Av

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1233 -: Септември 18, 2026, 12:08:39 pm »
Здравейте,
Венера ще стане ретро на рождения ми ден, имам Слънце и Венера във Везни, ще се движи назад през моя 3-ти и 2-ри дом. Как мислите, че ще ми се отрази ретроградната фаза, Венера управлява натално 2-ри и 9-ти дом и е позиционирана във втори дом?
Акрукс, разсъждавам логически. 2 дом отговаря за това как си печелим парите и какво смятаме за ценно. 9 дом е висшето образование. Дали би било възможно през времето на Ретро Венера да запишеш да учиш нещо, което в последствие да ти послужи като ценз за по-добро заплащане или изкарване на парички?

Av

• Jr. Member
  • **
« Отговор #1234 -: Септември 18, 2026, 12:16:39 pm »
Av, Венера не ти управлява цялата карта, управлява ти Асц. За да очакваш по нея събития трябва по натал да е  ъглова в 1,10,7,4 домове или в другите оперативни домове - 5,9,11; да е управител на годината, да е в 1,10,7,4, 5,9,11 соларни домове, сол Асц да е в нейна терма, СД Асц да е в нейна терма. “ Някой мъж” може да се върне и без ретро Венера. 6 дом не е дом на работата.
Рени :) започвам: Венера натално е в 5 оперативен дом. Не ми е управител на годината. Управител ми е Луната, която е в 6 дом по солар, Венера се намира в 4 СД. Не знам моят соларен рак дали е в нейна терма. Но Соларна Венера ми попада в 5 натален дом.
Искам да ви кажа какво ми се случи вчера. Разхождам се в парка и засякох приятелка, която не бях виждала от над 13 години. Разхождам се в този парк от 2020 година. Вярно не всеки ден, а той е и малък. Но главно това лято доста често се разхождах. Тя има куче от 5 години и живее в квартала се оказа от 2017г. Много странно как дори през последните 5 години никога не сме се засичали тъй като тя извежда кучето сутрин и вечер? Не знам дали има общо с Венера, но просто се изумявам как работи Вселената. Тази година съм в лична година 3 и за нея пише, че е много характерно да се върнат хора от мналото ми, които не съм виждала от години. Е, voila :)
« Последна редакция: Септември 18, 2026, 12:44:56 pm от Av »