Ето:
Отбелязала съм всичко, което мисля, че се отнася за мен в зелено.
Уран в 4 дом.
години може да проявите интерес към астрологията
Вие вероятно не сте домошар и не чувствате нужда от фиксиран и уреден живот у дома. Вие сте много независими, когато става дума за вашата сигурност и семейство.
Нептун в 4 дом.
- Няма здрава почва под краката си.
- Никъде не се чувства в къщи (въпреки мечтаната къща и мечтаното семейство...)
- Инстинктивен достъп до символиката на сънищата, картините, знаците
- Емоционален, емпатичен, духовен
Вие сте артистичен ; нямате нищо против саможертвата и се нуждаете от време да намерите своя път. вътрешният душевен мир е решението на вашите проблеми.
относно последното мисля, че няма значение, но за всеки случай да кажа, че баща ми през последните 5-6 години всяка година за около 6-7 месеца заминава далеч за да работи.
Слънце в 4 дом.
Ключова дума - семеен, домошар
Имате силни родителски връзки и щастлив семеен живот, ако нямате твърде много предизвикателни аспекти; след това идва желанието да напуснете рано дома си. Вие се радвате на добро здраве в късна възраст.
- да за мен връзките със семейството са важни, но като, че ли за мен семейството и домът са по-на заден план
Южен възел във Водолей.
Южният възел във Водолей определя корените на такъв човек здраво захванати в принципите на честност и справедливост, показва човек, който прекарва много време в самота и изолация, показва човек, на който му липсват приятели, когато чувства най-голяма нужда от тях. Периодите на самота и изолация за него са необходима предпоставка, за да събере сили и да стане водач. Желанията за приятелства в действителност го правят слаб, не му помагат да получи лична самоувереност. Неговата задача е да стане творец на собствения си живот, да се научи, че ако животът му може да стане по-добър, той сам трябва да си го създаде. Като надгражда познанията си от минал живот и работи за доброто на човечеството може да премине от беден към богат начин на живот. Това може да се случи, когато открие таланти от минал живот, които никога не е мислил, че притежава, когато открие някогашните си принципи, на които е посветил живота си – принципите на Водолея. Вроденото му чувство за справедливост от минал живот го прави способен да направи революционни промени в себе си и в живота на другите. Неговата сила е в строгата справедливост и честност. Неговите най-големи постижения ще се случат, когато подчини собствената си воля в служене на човечеството, когато покаже на хората пътищата, чрез които могат да преодолеят своите обременености. - в това открих много истина
Южен възел в 4 дом - Най-често кармата е свързана със семейството, в което на практика само единия родител ще е всеотдаен - и при родителите и при собственото семейство. Човек си е избрал тая карма, често свързана с отказ от професиални амбиции в името на семейството, като там той ще поеме не лек товар. Когато децата пораснат, когато старите родители починат, тогава ако са усвоени необходимите уроци до тоя момент, личността с присъщата и отговорност и без да търси отплата ще се посвети на избрана лична реализация. Знакът на южния възел показва къде се допуска незрялост, а знакът на северния - начините, по които най-лесно ще бъде решена кармичната задача. - за това пък не знам какво да кажа
И аз написах моето домашно - потърсих и разгледах картата ти.
Вече знаеш за себе си, че със Слънце във Водолей си личност, която се опитва да се изявява различно, да не е като повечето хора. Управител на Водолей е Уран. При теб той е в съвпад със Слънцето и това желание за различна изява е засилено.
Всички домове в астрологията са важни, но 1, 4, 7 и 10 дом са особено специални. Защото ние се раждаме като личност(1), растем в някаква семейна среда(4), срещаме се с хора, ставаме част от обществото(7) и вървим към своите постижения(10).
Планетите в тези домове дават много информация.
Уран и Водолей повече се вълнуват от новото, не са такива традиционалисти. Те са се загледали в бъдещето, търсят глобалното, гледат гората, а не дървото. Заради това при теб не е толкова засилено желанието да следваш традициите - да си силно въвлечена в семейните ценности. Дори Слънцето ти да е в 4 дом. Ти не се идентифицираш по определения ред. Ще търсиш свои разбирания относно тези теми, които да пасват на светогледа ти. Промените по отношение на дома не винаги са изразени във физическия свят. Понякога се случват на вътрешно ниво.
Нептун управлява Риби и 12 мунданен дом. Той често може да донесе малко илюзии и силна чувствителност. Той е 'виновен' за идеалите, за розовите очила, за потапянето в свой свят. Но и чрез него сме по-способни да се отворим за фините вибрации на другите, на вселената, да усещаме невидимите за околните неща. Да гледаш света през очилата на Нептун е все едно да гледаш през стая с криви огледала. Не всичко следва реалните форми на предметите, а е пречупено.
4 дом е много личен, защото е свързан с дома/семейството, но и всичко онова, което остава само за нас си, лично е, дълбоко емоционалните неща. Това е мунданен дом на Рак и Луната. Чрез него може интуитивно да се свържеш с миналото, там е твоята 'родова' памет.
Нептун може да те замъгли и да нямаш ясни и конкретни форми от кое място идваш. А само усети - нездравата почва под краката.
Някога имала ли си видения за минали животи? Или да си имала усещането, че някои знания ги знаеш от миналото?
А за възела в 4 дом - най-общо е, че ти е по-лесно и по-познато на интуитивно ниво да си сама затворена в своя си свят/дом/душа. Отколкото да търсиш реализация по 10 дом - да станеш видима, позната и призната от другите. За да се изявиш по 10 дом явно усещаш съпротивление. Но уроците ти са там, в 10 дом.
Хората с повече планети във водните домове може да са по-интуитивни. Това са 4, 8 и 12 дом. Домовете на Рак, Скорпион и Риби. Тези домове са малко по-трудни, защото каквото се случва в тях, то е по-лично и остава скрито от околните. Изисква се време, за да се намери душевен покой.
Сигурно ти е попадало като информация, че водата може да помни. Та така и с водните домове - помнят/знаят/усещат.
Ти си идеалистка не от една планета. А поради съвкупност от всичко в картата ти. Не само планетите в 4 дом са причина.
Назад в рода ви има ли някакви заболявания, които да се повтарят по-често?