Карта с координати на София.
Асц е във везни,кардинален ,мъжки знак.Венера е упр.на 1 и 8 ми домове.Марс упр.7 и 2 дом(8ми от 7ми).Двете планети са в 10 дом,ще има видимост по това,което управляват.Ревност,смърт,убийство,нараняване,пожар,обир,нападение и подобни сценарии...но,картата е дневна ,трипл.упр.на везни е Сатурн,упр.на овен е Слънце.
Сатурн е в 5ти дом от картата.По 5ти дом са децата,забавления,партита,игри на късмета,спорт,любов,хобита,кино,театър,концерти и др.Сатурн в риби не е в свои води,ретрограден,но в хармоничен аспект със Слънцето в рак,разходящ.
Това е карта на лунация и основно се разглежда Луната-къде попада,знак и дом.
Планетите обаче имат влияние по цялото земно кълбо,вероятно и извън него,мисля,че е интересно да се разглеждат всички,както и диспозиторството.Защото,ако в картата с координати за София,България,Сатурн попада в 5ти дом,в Южен Уелс например,той може да е ъглов и да има по-изразен ефект от неговия статус(недобър).Сатурн е важен в картата и като диспозитор на Луната,която в козирог е в заточение,не се чувства добре,а в същото време е диспозитор на Слънцето.
Парада води Сатурн,въпреки,че Юпитер е ъглов.
Меркурий е изгорен.(диспозитор-Луна).
Венера и Марс в лъв-Слънце-Луна
Юпитер в телец-Венера-Слънце-Луна
Всичко е Луна,но не точно.
Луна-Сатурн.
Екстремни ситуации по високи върхове/планини,скали,срутвания,пропадания,катастрофи.
Напрежение в обществото ,заради съседни държави,земи(отново).Стари хора в "устата на топа".
Водата е замърсена.И почвата също.