Да си отворим една тема за миналите ни животи,кой какво знае,чувства,мисли....В темата за сънища,прочетох коментара на Тери,свързан с предишна инкарнация.
Северен възел,Раху се свързва със сегашният ни живот,а Кету,Южен възел с минали животи.
Имам южен възел в дева,5ти дом,няма точни аспекти с планети в натала,но арабската точка на смъртта е в квадрат с възлите(точен).
Слънцето на сина ми е съвпад с моя Ю.В.
Сънувах нещо много реалистично преди години,когато Нептун активира възлите,в този период започнах да се интересувам от астрология.Бях на консултация при Оксана и тя ми каза,че съм "видяла"минал живот в съня си.Намерих обяснения на много неща,които се случват сега,разбрах също и защо толкова далечни страни и хора ми изглеждат близки и познати.
В съня си бях в Южна Америка,нещо като индианско селище с полуголи диваци.Колибите бяха вдигнати високо над земята ,на колове.Помислих си,че е заради река,която се разлива при пълноводие.Лежах е една колиба по очи ,а цялото село се беше събрало около колибата.Все едно виждах всичко от високо,можех да виждам през стените.
Докато лежах,знаех какво ще стане.Просто чаках.Видях как един мъж с бърза крачка се приближава към колибата,носеше мачете в ръка.Всички насъбрали се хора,жени,деца и мъже му направиха път да мине.Той се изкачи по дървена стълба,влетя при мен и ми отсече главата с един замах.Не ме заболя.Просто наблюдавах,все едно гледам филм.
След това мъжът коленичи до тялото ми и започна на плаче и да ме прегръща.Аз не обичах този мъж,но той мен -да.
Върнах се назад и видях как същия мъж уби две деца.Разбрах,че са мои,но не и негови.
Хората в селото ме мразеха,усещах го.Казвах им всичко лошо,което виждах в тях и за тях.
В този си живот "срещнах"този мъж отново.Видях му снимка в социална мрежа(фейсбук)и ме побиха тръпки.Всъщност Той ме намери.Беше написал -"Търся Любовта".Грозен,малък човек,с азиатски черти,но очите му ме изплашиха.Все едно бях виждала тези очи,а всъщност беше невъзможно.
Изтрих профила си.