Стар,предизвика моето любопитство относно деклинациите,защото съм ги гледала,но без резултатно.Проверих в моята база данни,мои близки хора имат такива планети,без нищо съществено да са постигнали в живота си.Свекървата например,днес има РД,става на 76години,та при нея Плутон и Луна са извън "времето и пространството",но Луната е в 3ти дом,козирог,та го приемам буквално-в знак на своето заточение.Като общуване,роднински връзки ,интелект и т.н.Със знак -.Единственият аспект е квадрат с Нептун.Луната не е диспозитор на нито една планета.Вероятно ,това е мн.важно условие,не е ъглова.
Плутон е в 9ти(лъв),съвпад Сатурн и опозиция Слънце(заточено)в 3ти.Тук има интересни обстоятелства около роднински връзки-сестри и техните партньорства.
При Илон Мъск,Меркурий,който е планетата извън граници,е ъглов,има видимост по неговите сигнификации„диспозитор освен на Луна,също така на Венера и Сатурн.Изключително важна планета.Стар ,прозренията ти са уникални.За различните хора,гениални по своята същност.Учени,новатори,гении.
Акрукс е писала за прогресиращи планети по деклинация,проверих и солари и лунари също са особени при тези обстоятелства.Разбира се,важно е планетата да е ъглова,за да има видимост,да е добре поставена и да е диспозитор на важна планета ,точка.
В моя натал,Луната е в 28*и нещо деклинация.Нямам планети в знак Рак,там е к3.Луната е в 1ви-ъглова,но в знак Близнаци тя няма достойнства.Аспектирана е от Слънцето с тригон и сх.квадрат с Плутон.Много важни месеци и години,има активност която е извън стандартите,като чуване на гласове,докосвания,интуицията се засилва,виждала съм картини,неща,които се случват в момента на другия край на света,или града.Видения ,свързани с брат ми,които са достоверни.Неща ,свързани и с други роднини,които отричах,те също,но в последствие се оказаха истина.Все едно някой/нещо пуска телевизора и аз гледам.Нещата са винаги неприятни и никога хубави.Вероятно заради квадрата с Плутон.
При гениалните хора,новаторите,учените,изследователите,планетите извън граници са силни,по знак,по дом и най-важното условие-диспозитори са на други планети.
Стар,това,което си открила е уникално!
Поздравления още веднъж,надявам се много хора да оценят това.