Благодаря Рени :58:
Към момента никакво друго външно проявление не откривам, но зорко ще следя какво се случва по темите на съвпада
Реверса на възлите предстои. През октомври ще бъде факт. Очаквам с вълнение да видя в какво ще се изрази това.
В момента Нептун, новият управител на 7 дом, е в точен съвпад със СЛВ. Нептунови теми са ми на дневен ред. Най-осезателното за мен е отпускането на контрола. Вече нямам желание да доминирам ситуации и хора, бавно и полека се връща и настанява доверието, упованието в предопределеното, пускането по течението - съвсем по рибешки
Чувствам това като глътка свеж въздух, като почивка.
Тази чисто психологическа настойка даде и физическо проявление по Нептун - за първи път се опитах да плувам! И успях! Да се отпусна във водата и да се доверя беше за мен нещо абсурдно! (Сатурн в Телец яко държи юздите ) Но го направих, и то в бурно море - при червен флаг!!! Усещането беше невероятно - разтварящо и сливащо! Стихията Вода ми е била винаги най-чужда, затова този опит ми е особено мил и ценен
Нодалната ми ос е добре аспектирана - СЛВ е в съвпад с ПФ и в точен секстил с Марс. При обръщането си, ще направи тригон с него.
Има над какво да помисля и да се поровя за още информация