Ако възлите са в падащ, следващ знак/дом какво събитие голямо да чакате?
Чак сега смилам какво ми донесе опозиционния възврат на възлите. Бедно откъм събития, защото Слв е в подвижен знак, фиксиран дом.
Но някои разочарования от хора ми помогнаха да стана по-конкретна и катогерична в отстояването на моята територия.
Последните 10 разговора на живо, или по телефон, интернет бяха с искания, към мен нямаше въпрос-как си? Остта ми е в 8/2 домове, Риби/Дева. Сега ползвам опцията-Абонатът не желае да бъде избран, о колко енергия ми се освободи! Сама стоявам, но контакти без взаимен обмен не искам вече, това ми е урок за учене откак се помня.
Имам юпитеров възврат, той е диспзитор на СЛВ, донесе много пари, които не ми се харчат, нямам желания. Много искам да питам тази Гошка-как й се промени животът с тези милиони, макар да знам отговора.Може би ранните години са ми оставили отпечатъка, че малкото е повече. Имам една интуиция, че ще се разправям с течове на ретрохода на мерка, проблемът не е решен, та в ремонт ще си отидат париците, той нептун в 4 ми е обещал такива изпълнения до края.
Доколкото 2 дом е и ценностната система, промених някои възгледи, като се обърна назад разликата е голяма.