Автор Тема: Професията в натала  (Прочетена 1411 пъти)

elfidka

• Full Member
  • Публикации: 153
Професията в натала
« -: Октомври 07, 2024, 06:27:54 pm »
Здравейте,

Да ви кажа, не съм влизала тук от години....
Как сте ?
Радвам се, че още ви има.  :-*

Професията в Наталната карта..., ако има такава тема, моля админите да ме извинят. Не намерих такава. Вдъхнових се от щерката, вече е 11 клас и темата с избора на професия стана актуална у дома.
Чувала съм за изследване на У2, У10,  но нещо не мога да го догодя за нея. Ще ви помоля за съдействие.  :-*
Пускам картата
« Последна редакция: Октомври 07, 2024, 06:30:09 pm от elfidka »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Професията в натала
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2024, 06:41:31 pm »
Меркурий, Венера или Марс, обикновено  и според тяхната сила  се определя професията. Изгряващи Юпитер или САтурн, силно поставени също могат да дадат нюанс. Като се определи сигнификаторът/-ите на професия, колко силна е връзката с 10 дом, толкова натива ще е признат с/в професията си, ще е успешен. Колко силна е връзката с 1 дом, колко силно ще влияе върху качеството на живот на родения.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

elfidka

• Full Member
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2024, 07:21:17 pm »
Меркурий, Венера или Марс, обикновено  и според тяхната сила  се определя професията. Изгряващи Юпитер или САтурн, силно поставени също могат да дадат нюанс. Като се определи сигнификаторът/-ите на професия, колко силна е връзката с 10 дом, толкова натива ще е признат с/в професията си, ще е успешен. Колко силна е връзката с 1 дом, колко силно ще влияе върху качеството на живот на родения.

Благодаря ти Рени,
Но защо Марс ? У5, намиращ се на К8...
Марса принцип ли го споменаваш, като фактор или по конкретната карта ?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2024, 08:04:19 pm »
По принцип, защото това са бързите планети. Юпитер и Сатурн са социлани те не работят персонално за нас.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2024, 06:44:42 am »
Elfidka,силен Юпитер има ,ъглов.интерес към преводи,чужди езици,внос/износ,нотариуси,адвокати,юристи,екскурзовод има ли?Професия,свързана с висше образование,университети,работа с чужденци.Връзки с обществеността.
« Последна редакция: Октомври 08, 2024, 06:46:19 am от Сафо »

elfidka

• Full Member
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2024, 10:14:26 pm »
Elfidka,силен Юпитер има ,ъглов.интерес към преводи,чужди езици,внос/износ,нотариуси,адвокати,юристи,екскурзовод има ли?Професия,свързана с висше образование,университети,работа с чужденци.Връзки с обществеността.

Благодаря ти Сафо,
Детето се е насочило към медицина, ще видим какво ще излезе накрая
 :-*