Автор Тема: Новолуние в знак Стрелец-1.12.24г.  (Прочетена 544 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7640
Новолуние в знак Стрелец-1.12.24г.
« -: Ноември 26, 2024, 07:30:06 pm »
Карта на Новолунието с координати за София.Опозиция по оста 1/7ми-криза в отношенията партньори/врагове.Меркурий ретрограден в 1ви дом-нещо старо като тема,закон,договор,преразглеждане,спорове,комуникации,транспорт.Юпитер е ъглов ,в дома на края,но е бенефик все пак.Марс като упр.на 4ти е в 8ми дом.
Промяна в графици,времето,транспорт,учебни програми.
Конфронтация,лъжливи новини.
Пълнолунието попада в 12д.от картата,но в близък съвпад с к1,ще има активност по темите,които управ.Слънце/Луна.Съвпад с Антарес.Нови афери,тайни,свързани с болници,бежанци.
Венера е интересна,упр.на 10 и 5ти домове.Спортист,човек на изкуството с изява.
Всичко по много,или повече.
Пожар,заради Антарес ,Марс-огнена лунация.В половината на човешката част от Стрелеца.Стрелец  буквално е оръжие.
Роми в полезрението.Грабеж.
« Последна редакция: Ноември 26, 2024, 07:37:47 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13778
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Новолуние в знак Стрелец-1.12.24г.
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2024, 09:53:13 pm »
Новолунието в 12д – нещо ново по темите на този дом, болници, санаториуми, затвори, а може да има връзка с газопровода, нали е естествен дом на Риби; Луна и Слънце управляват дома на чуждите пари, на заеми и кредити, дългове... може тайно да се тегли нов кредит или да се потули нещо в тази връзка  ::)
Меркурий и Юпитер ретроградни, управляват оста АС- DC и са в опозиция, но и във взаимна рецепция по управление – старите партньорства, привидно в опозиция, а иначе на една софра.
Везни на върха на хороскопа, държавната власт е представена от Венера в Козирог, на К2 - паричките, важно е да се гласува бюджета за следващата година,  Венера е в тригон с Уран, у-л на заключен знак във 2д. и ретрограден, ще има забавяния и пречки по отношение на парите, но ще се намери неочаквано решение за попълване на бюджета.
Новолунието при мен е в самия край на 3д, съвпада с ИЦ ,  в точен секстил Слънце и тригон Луна.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7640
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2024, 06:36:12 am »
При мен новата Луна попада в 7ми дом в натала,секстил МЦ,тригон ИЦ.
Нови мебели за селската къща ще прекарваме.Поръчах още стар порцелан. ;)

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 431
« Отговор #3 -: Декември 01, 2024, 08:03:19 pm »
В 5-ти дом при мен, на 3 градуса от Луната и пак на толкова в опозиция с Венера.
Позатоплихме отношенията с майка ми след близо половин година.