Автор Тема: Натална карта на фирма  (Прочетена 1545 пъти)

Gardenia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
Натална карта на фирма
« -: Декември 13, 2024, 01:46:30 pm »
Здравейте, искам да регистрирам фирма, ще се занимава с туризъм. И сега съм много в чуденка , да се задействам ли до 20 декрмври или да изчакам догодина. Ако взема дата за регистрация 20.12.2024 и час 13:30 има една квадратура на Юпитер и Сатурн , която ме притеснява. Има и Тригон между Венера и Юпитер, което е хубаво. Ето я картата

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1262
Re: Натална карта на фирма
« Отговор #1 -: Декември 13, 2024, 02:51:44 pm »
Цяла тема си отворихте, за да се направи елекция.
Как се спряхте на датата и часа от картата?

Gardenia

• Newbie
  • *
« Отговор #2 -: Декември 13, 2024, 03:21:51 pm »
Извинявам се, просто не знаех в коя тема да  пиша.  Четох, че е добре слънцето да е в Стрелец, поради естеството на дейността. Нямам друга конкретна причина да е тази дата. Може и да е след нова година.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13837
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3 -: Декември 13, 2024, 03:39:33 pm »
Извинявам се, просто не знаех в коя тема да  пиша.  Четох, че е добре слънцето да е в Стрелец, поради естеството на дейността. Нямам друга конкретна причина да е тази дата. Може и да е след нова година.
Е, ти извиняваш сама себе си, а когато се иска извинение от другите се казва "моля да ме извините"
Има тема за елективни карти (намиране на подходяща дата и час за конкретно събитие), има също тема за въпроси от начинаещи... А регистрация на фирма по време на ретрограден Меркурий не е добра идея :)

Gardenia

• Newbie
  • *
« Отговор #4 -: Декември 13, 2024, 04:28:56 pm »
Извинете, че не използвах правилната дума за извинение. Много дребнава забележка. По лесно щеше да бъде, просто да ми кажете, къде да си задам въпроса. Какво е това удоволствие да натириш някого, не знам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13837
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5 -: Декември 13, 2024, 08:33:16 pm »
Изобщо не изпитвам удоволствие да чета неграмотно написани коментари, било тук или в социалните медии, а се дразня, особено когато е съчетано с дебелоочие и наглост!  :(
Този форум не е мой, че да натиря теб или когото и да било  :)

Влизаш тук през няколко месеца с конкретни искания, без да уважаваш труда на тези, които са ти отделили време, това ако не е нагло, не знам как да го нарека. Да ти припомня как те "натирих" https://astra.la/forum/index.php?topic=56.msg211234#msg211234
На последното ти включване отговорих, че не е подходяща посочената дата заради ретрограден Меркурий!!! Регистрацията на фирма не става в точно определен час и дата, поне преди години когато регистрирах фирма, първо посетих адвокат и платих на него през месец май, а регистрацията на фирмата беше с дата от края на юни, след това ходих да вадя печат , ЕИК по Булсат и други дребнавости  ;D
На мене ми е интересно друго, кой от твоите астролози те излъга, че с Уран и Сатурн в 10 дом, и двете планети заедно с МС  в Стрелец, че трябва да развиваш туризъм, че и да печелиш от това?! Първо се изследва потенциала на рождения хороскоп, после се пристъпва към нов вид дейност :)
« Последна редакция: Декември 13, 2024, 10:14:59 pm от akruks »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7702
« Отговор #6 -: Декември 14, 2024, 07:05:02 pm »
Здравейте, искам да регистрирам фирма, ще се занимава с туризъм. И сега съм много в чуденка , да се задействам ли до 20 декрмври или да изчакам догодина. Ако взема дата за регистрация 20.12.2024 и час 13:30 има една квадратура на Юпитер и Сатурн , която ме притеснява. Има и Тригон между Венера и Юпитер, което е хубаво. Ето я картата
С намаляваща Луна и Слънце в критичен градус.Не.Ретрограден Марс също не е ок за бизнес начинание.